'Huda, huda do konca!'

  • 05.01.2009

Prvi komentarji, češ kdo pa je tale rdečelaska, so se na Playboyevi spletni strani pod filmčki s fotografiranj začeli pojavljati že pred časom, potem je v uredništvo prišlo prvo pismo, nato so tudi ponudbe Playboya postajale vse bolj resne – in Nataša Zajc, v uredništvu Playboya odgovorna za ličenje, je pred novim letom vendarle izrekla svoj usodni da in se razgalila.

(Foto: Gojko Zrimšek)

2 fotografiji v galeriji

Ker Nataša obožuje ples, se je Playboyeva ekipa odločila, da bodo fotografije postavljene v plesno dvorano. »Navdih je bil Flashdance, film, ki je zelo všeč tudi Nataši,« nam je zaupala glavna urednica Playboya Barbara Bizjak. »Kdo pa bo Natašo naličil?« je bil zaskrbljen art direktor Gojko Zrimšek. Nataša se je odločila, da se bo naličila kar sama, in to je, kot boste opazili, res opravila z ljubeznijo.

Fotografinja Ivana Krešić je natančno proučila vse položaje, stilist Aljoša Krošlin Grlj pa izvedensko izbral primerna oblačila, ki so več razkrivala kot skrivala.

Po opravljenem delu je ekipa lahko samo zavzdihnila: »Huda, huda do konca!« Nataša pa nam je zaupala: »Takoj bi se še enkrat fotografirala za Playboy!«

Da razjasnimo: Nataša, ki jo boste v Playboyu lahko občudovali že 9. januarja, je samska!

Zoja Ahlin

vir: Nova

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri