Gurmanska jajca

  • 07.10.2008

Izšla je nova multimedijska knjiga receptov, osredotočena izključno na pripravo teh in onih ... testisov.

(Foto: PR)

Naslov je precej na prvo žogo The Testicle Cookbook: Cooking With Balls, v knjigi pa so recepti iz vseh sort jajc – tistih med nogami, da ne bo pomote. Praženi testisi, pica s testisi, celo jajca na žaru in tako naprej.

"Vsi testisi so užitni – razen človeški, seveda," trdi avtor knjige, ki je Srb. Ljubomir R. Erović, mojstrski kuhar z jajci, je s svojimi recepti požel svetovno slavo. Njegov recept za pito s testisi se recimo začne takole: "Testise umivajte od 30 do 45 minut."

Čakamo na prvega blondinca, ki bo stavek razumel narobe, no, bo pa imel zelo umito mednožje.

Več podrobnosti v The Daily Mail.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri