Gradonna Mountain Resort Chalets & Hotel

  • 06.06.2014

Moderni turistični kompleks Gradonna Mountain Resort Chalets & Hotel spada med 100 najboljših hotelov v Evropi in pri Playboyu vemo, zakaj je tako.

(Foto: Gradonna promo)

4 fotografije v galeriji

Na 1350 metrih nadmorske višine v Sloveniji obiskujemo visoko ležeče turistične kmetije, planinske koče in karavle, sosedje pa se gredo zgoraj v narodnem parku Visoke Ture (Hohe Tauern) turizem na najvišji ravni. Sredi prostrane gorske narave in med številnimi naravnimi čudesi, med katerimi izstopata Veliki Klek (Grossglockner) in Grossvenediger ter kjer se dičijo slapovi Krimml, je zrasla gorska vasica, v njej pa luksuzen hotel s štirimi zvezdicami in 41 tradicionalno opremljenimi alpskimi počitniškimi kočami, ki tistim, ki jih tod ponese želja po miru in užitku, ponujajo nepozabno počitniško doživetje. Snovalci kompleksa so stavili na trajnost in sodobno kulturo užitka ter mu nadeli modernejšo in funkcionalnejšo podobo, ki se odpoveduje vsem alpskim klišejem užitka. Vemo, vemo, senik je še vedno zakon, a zavoljo ljudi, ki so se trudili, da bi vam omogočili vrhunsko wellness okolje sredi ničesar, zapišimo, da smo med obiskom lokacije dobili cel kup idej, kje se z drago lahko daste dol, pardon, ležete k počitku po dopoldanskem razvajanju na masaži ali pa po, juhu, kakšnem aktivnem trekingu. Tu so koče za štiri, ki merijo 120 kvadratnih metrov, pa takšne za osem oseb, ki merijo dvakrat toliko, vse pa so zgrajene iz naravnih materialov.

Če pa raje prebivate v hotelu, vam ponujajo družinske sobe in ekskluzivne apartmaje, pod njim pa center dobrega počutja z bazeni in savnami v velikosti 3000 kvadratnih metrov. Kdor se bo tam razvajal poleti, bo svoj život lahko namočil tudi v naravnem 'tajhu', ki ga ogrevajo s sončno energijo, da dlake ne gredo pokonci, osveži pa vseeno. Turistični kompleks se delno samooskrbuje z energijo, saj razpolaga z lastnim vodnim virom in se ogreva na biomaso, ima električno polnilno postajo za električna kolesa in avtomobile. Hej, celo šofer bo prišel po vas na železniško postajo s hibridnim volvom. Vršaci Visokih Tur in kar 250 kilometrov pohodniških poti čakajo na vaš obisk. Ko boste tam, pa le povejte, da vas je v obisk prepričal prav slovenski Playboy.

www.gradonna.at

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri