Gola Nina Osenar iz leta 2005 jima je prinesla 62.000 evrov

  • 10.10.2013

Na kvizu Denar pada je ključno vprašanje preverilo znanje o prvem razkritju Nine Osenar v slovenskem Playboyu.

Nina Osenar (Foto: Aleš Bravničar)

4 fotografije v galeriji

V peti oddaji jesenske sezone kviza Denar pada na Planet TV sta tekmovalca Sebastjan Vrankar in Janko Hribar domov odnesla rekordnih 62.000 evrov. Sebastjan in Janko sta z vprašanji začela že v četrti oddaji, v kateri sta se z zanimivimi, humornimi in napetimi trenutki spretno prebila skozi četrto vprašanje s kar 88.000 evri. Nagrada 62.000 evrov je tako postala najvišja do zdaj podeljena evrska nagrada v slovenskih kvizih.

Denar pada

V sedmo vprašanje sta tekmovalca vstopila s kar 62.000 evri, vprašanje pa se je glasilo, katerega leta je voditeljica Nina Osenar prvič odvrgla vse krpice za revijo Playboy. Ves denar sta stavila na odgovor leta 2005 in tako domov odnesla rekordnih 62.000 evrov. Za nameček pa je tekmovalec Sebastjan v oddaji odkrito priznal, da je prav to številko izvoda kupil tudi sam. 

Za komentar smo vprašali tudi Nino Osenar, ki jima je prinesla rekordni dobitek: 

"Uh, težko je kaj reči na to temo, da ne bo izpadlo samovšečno. Zelo sem počaščena, da je tisti Playboy napravil tak vtis, da sta si ga tekmovalca zapomnila vse do danes, a vseeno mislim, je šlo mnogo prej za to, da sta letnico pač pametno uganila. Kakorkoli že, iskreno jima čestitam za trdo priborjeno nagrado!"

Nina Osenar

Janko in Sebastjan sta še povedala, za kaj bosta porabila denar. Sebastjan bo z dekletom dokončno obnovil stanovanje, Janko pa bo del porabil za svoj hobi, novoletne lučke, s katerimi okrasi hišo in njeno okolico. Do zdaj ima že 40.000 okrasnih lučk.

Skupaj pa se lahko spomnimo tistega prvega snidenja z Nino Osenar:

Nina Osenar

Nina Osenar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri