Glasujte za uro leta 2009!

  • 21.11.2008

Playboy skupaj z revijo Elle ter s specializirano edicijo Ure & Nakit in katalogom Zapestne ure izbira slovensko uro leta 2009.

(Foto: Arhiv AML)

Vse do 1. marac 2009 lahko med predstavljenimi modeli glasujete za tisto uro, ki je po vašem mnenju najbolj zaznamovala urarsko leto 2008/09 ali pa vam je preprosto najbolj prirasla k srcu absolutna kategorija).

Pričakujemo pa tudi vaš glas pri izbiranju damske ure leta 2009 in izbiranju znamke z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Kategorije so tri:

1. Absolutna kategorija, v kateri so vsi modeli zapestnih ur iz aktualne pro­izvodnje 45 urarskih znamk, naštetih v nadaljevanju. Pozor: glasujete lahko tudi za druge modele omenjenih znamk, ne le za tiste, ki smo jih kot najodmevnejše novosti izbrali za uvrstitev na naš tukaj objavljeni seznam.

2. Kategorija Damske ure, v kateri se za naslov potegujejo vse aktualne ure omenjenih 45 znamk, ki so načrtovane in izdelane posebej za ženske.

3. Kategorija Znamka z najboljšim razmerjem kakovost/cena, v kateri lahko glasujete za katerokoli urarsko znamko, prisotno na slovenskem trgu, za katero menite, da pri svojih izdelkih ponuja največ vrednosti za plačano ceno. V poštev pridejo tudi znamke, ki jih ni na seznamu 45-ih za prejšnji dve kategoriji. To so predvsem tiste iz sveta modnih in trendovskih ur, ki svoje kolekcije praviloma zamenjajo večkrat na leto in niso usmerjene v razvoj modelov za daljše časovno obdobje.

Sistem glasovanja za uro leta je tripartiten (tristranski), po eno tretjino enakovredno predstavljajo glasovi:

  • bralcev sodelujočih revij in obiskovalcev njihovih spletnih strani
  • 6-članske žirije specializiranih urarskih novinarjev ter urednikov sodelujočih revij,
  • 12-članske žirije, sestavljene iz uglednih poznavalcev ur, ki se z njimi ukvarjajo bodisi poklicno ali ljubiteljsko.
O poteku in podrobnostih akcije vas bomo redno obveščali v revijah Playboy, Elle, Ure & Nakit ter v katalogu Zapestne ure 2009 vse do aprila 2009, ko bomo razglasili zmagovalce izbora za uro leta 2009. Akcijo bomo sklenili s slovesno prireditvijo, na kateri bomo najboljšim podelili priznanja.

Pravila igre

Nagradna igra poteka od objave prve glasovnice v sodelujočih tiskanih medijih do 1. marca 2009. Nagrajence bomo o rezultatih nagradne igre obveščali pisno po pošti. Žrebanje bo marca 2009 v prostorih Adria Medie v Ljubljani na Vošnjakovi 3. Nagrade morajo nagrajenci prevzeti najkasneje mesec dni po prejemu pisnega obvestila. Po tem času nagrajenec ni več upravičen do nagrade. Pri žrebanju bomo upoštevali le pravilno izpolnjene glasovnice (napisani morajo biti vsi osebni podatki, ki so zahtevani na glasovnici). Rezultati žrebanja so dokončni, nanje se ni mogoče pritožiti. Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo blago. Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom nobene od revij, sodelujočih v akciji. Nagrajenec se zavezuje izplačevalcu nagrade poravnati strošek plačane akontacije dohodnine. Nagrajenec ni upravičen do nagrade, dokler ne izpolni navedene obveznosti. S pravilno izpolnjeno glasovnico udeleženec nagradne igre potrjuje, da je seznanjen s pravili nagradne igre.

Glasujte!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri