Film: Neslavne barabe

  • 21.08.2009

Najnovejši Tarantinov šus – krvav, inteligenten, vojni. Vse najboljše, torej. Quentin Tarantino je l’enfant terrible moderne filmske industrije, a ga občinstvo kljub temu obožuje. Prinaša dialoge, humor in šok v prej nepoznani obliki. Njegov novi projekt: druga svetovna vojna.

Tarantinov filmski podvig, prek katerega tokrat obdeluje drugo svetovno vojno, predstavlja bando židovskih Američanov, ki skalpirajo in koljejo naciste v upanju, da bodo zasejali strah v tretji rajh.

Lekcija: med vojno je krvavo na obeh straneh. Legendarni trenutek te inovativne vojne štorije poiščite od 20. avgusta naprej v kinih – baje jih je kar nekaj.

Tarantinovih uspešnic smo se spomnili v tekoči številki revije Playboy, za podrobnosti o filmu Neslavne barabe, v katerem igrajo Brad Pitt, Eli Roth, Diane Kruger in drugi, pa poiščite na uradni strani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri