Fear the Walking Dead - se bodo dokončno zlomili?

  • 22.08.2016

V ponedeljek, 22. avgusta, se na kanal AMC vrača druga sezona ene izmed najbolj popularnih serij leta 2015, serija Fear the Walking Dead. Sezona se bo nadaljevala z osmo epizodo, serija pa bo na sporedu vsak ponedeljek ob 3. in 22. uri.

Kdo ima dovolj moči, da preživi apokalipso?

V nadaljevanju sezone se bo morala Madison soočiti sama s sabo in njeno težavo, da se ne more navaditi, da na svetu ni več prostora za empatijo in sočutje. Travis mora poleg bremena, da je moral ubiti svojo okuženo bivšo ženo, zdaj nositi še dodatno breme skrbi za svojega sina Chrisa. Nick je edini, ki je v novem svetu našel svoj smisel, se soočil s kaosom in postal (pretirano) neustrašen ter samozavesten.

Alicia se kar ne more sprijazniti z dogajanjem okoli nje, zaveda se, da je edini način preživetja prilagoditev, vendar jo vse to preganja v njenih sanjah. Chris je izgubil stik z realnostjo in predstavlja grožnjo svoji družini. Daniel se na vsak način trudi zaščititi hčer Ofelio, z vsakim dejanjem pa se žal le oddaljuje od nje. Victor je izgubil ljubezen svojega življenja in vprašanje je, ali bo še komu zaupal. V preostalih osmih delih druge sezone serije Fear the Walking Dead bomo izvedeli, kdo ima dovolj moči, da preživi apokalipso.

Serija bo na sporedu ob ponedeljkih, ob 3. uri zjutraj. Ponovitev bo istega dne ob 22. uri. Serija bo istočasno na sporedu v 125 državah sveta.

Več si lahko pogledate na FB AMC Slovenija.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri