Ena noč ni za vse

  • 11.07.2008

Bi vas presenetilo, če vam povemo, da veliko žensk ne mara seksa za eno noč? Če ste bili do zdaj morda vseeno prepričani, da je seksualna revolucija svobodni seks tudi za ženske naredila bolj privlačen, ste se torej motili.

(Foto: Shutterstock)

Od 1.743 moških in žensk, ki so jih anketirali, je 54 žensk potrdilo, da je 'njihov' seks za eno noč pozitivna izkušnja, skoraj polovica pa je to kratko avanturico ocenila kot negativno. 58 odstotkov žensk seksa za eno noč po prvi izkušnji ni nikoli več ponovilo, večina jih je tudi to izkušnjo ocenila kot veliko manj seksualno, kot so sprva pričakovale. Še to – večina vprašanih žensk po seksu za eno noč ni pričakovala nadaljevanja razmerja.

Številke pri moških so malce drugačne. 80 odstotkov jih je seks za eno noč ocenilo kot pozitivno izkušnjo in le 23 odstotkov njih je jutro po tem občutilo krivdo in obžalovanje.

Preberite v Daily Mail in preverite še preostale številke.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri