Emma Watson in Tom Hanks v znanstveno-fantastičnem trilerju V mreži

  • 26.04.2017

Emma Watson in Tom Hanks v trilerju V mreži (The Circle) nakazujeta, kam nas bo (ali pa nas je že?) pripeljala sodobna tehnologija.

(Foto: Promo)

Gre za sodobno moralno zgodbo, v okviru katere strahovite posledice tehnologije pridejo navzkriž z željo biti slišan v svetu, kjer spletna prisotnost pomeni vse. James Ponsoldt (tudi režiser filma Tukaj in zdaj iz leta 2013) predstavi zgodbo mlade pripravnice, ki je za svojo kariero pripravljena narediti vse. Ko dobi službo v največjem in najvplivnejšem spletnem podjetju The Circle, to vzame kot življenjsko priložnost.

John Boyega in Emma Watson

Med njenim hitrim napredovanjem lastnik podjetja kmalu ugotovi, da bi bila ravno ona najbolj primerna za revolucionarni eksperiment, ki ne bo spremenil samo njenega življenja, ampak bo vplival na življenja in prihodnost njenih prijateljev, družine in človeštva na splošno. Naravnost idealna je za to, da postane obraz podjetja, ki ima več kot milijardo sledilcev.

Tom Hanks

Njeno življenje je kmalu na milost in nemilost prepuščeno množicam – podjetje snema vsak njen korak, vse, kar počne, je kot na dlani. Kljub veliki želji po kariernem uspehu in pritiskom vodstva podjetja pa Mae spozna past, v katero se je ujela v želji po uspehu, zato skuša ohraniti svoji identiteto in zasebnost.

NAPOVEDNIK:

V filmu ob Emmi Watson, ki odigra glavni lik, nastopijo že oskarjevec Tom Hanks, Ellar Coltrane, ki se ga še dobro spominjamo po glavni vlogi v odlični drami Fantovska leta, ter John Boyega, ki smo ga nazadnje videli v Vojni zvezd: Sila se prebuja.

V mreži na filmska platna slovenskih kinematografov prihaja 27. aprila 2017.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri