Edinstveni vizualni spektakel v Portorožu!

  • 14.12.2011

Prvič v Portorožu - popestritev veselega decembra z atraktivno in večdimenzionalno projekcijo na pročelju hotela Riviera.

Veseli december nekoliko drugače

Razburljivi efekti, optične iluzije, grafične animacije, arhitekturne maske fasad ... Tehnika, s katero se prav vsaka površina spremeni v dinamično video projekcijo in v katero se bo letos odel tudi hotel Riviera.

Portorož se je tako uvrstil med izbrana Evropska mesta, ki so že realizirala video mapping projekcije na pročeljih fasad.

Video mapping projekcija

Razburljiva nova projekcijska tehnika, ki se lahko projicira skoraj na vsako veliko površino. Tako nastane video projekcija v več dimenzijah.

Z uporabo specializiranega softwarea za izdelavo grafičnih animacij in arhitekturnih mask fasad ali drugih površin na velikih objektih, se  z močnimi video/dat projektorji projicirajo slike, grafike in video posnetki. Rezultat je dinamična video projekcija, ki je izjemno atraktivna za promocijo proizvodov, storitev, kulturnih ali športnih dogodkov.

Projekt je s kupaj z Markom Križnikom iz Agencije Promo zasnoval Janez Jager, vodja marketinga v LifeClass hotelih.

Za produkcijsko ekipo sta izbrala Agencijo Salamander, ki jo vodi Dejan Radojević, ki je z odlično ekipo grafičnih oblikovalcev in programerjev pripravila video mapping projekcijo na temo božično-novoletnega praznovanja in seveda predstavitev storitev LifeClass hotelov.

Edinstveni vizualni spektakel vas nikakor ne bo pustil ravnodušne!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri