Edinstvena foto delavnica na jadrnicah 2016

 • 21.04.2016

Vse se radi zabavamo in pri tem še kaj lepega naučimo. Edinstvena foto delavnica 2015 je bila izjemno dobro sprejeta, tako med udeleženci kot v vsesplošni javnosti. To je pripeljalo do pobude za nadaljevanje projekta in ponovno, drugo izvedbo Edinstvene delavnice na jadrnicah 2016.

(Foto: Press)

11 fotografij v galeriji

Namenjena je ljudem vseh starosti, ki so željni celodnevne lepe izkušnje na jadrnici in fotografskega znanja, predvsem pa mladim talentom. Pri projektu ponovno sodelujejo tudi mnogi znani obrazi.

Uspešna zgodba se nadgrajajuje!

Nekaterim mladim talentom so lani uspešno odprli vrata v profesionalni svet, saj so na račun delavnice dobili prva foto naročila in možnosti za delo.

Letos uspešno zgodbo še nadgrajujejo, projektu se je priključila tudi Univerza na Primorskem. Tokratno delavnico bo z uvodnim predavanjem na temo vizualnih komunikacij in sporočilnosti podob ter fotografij otvoril dolgoletni profesor dr. Ernest Ženko.

Okna in vrata bo mladim talentom tokrat pomagalo odpirati tudi podjetje MBA in njegov srčni direktor Andrej Oberžan. Slednje bo omogočilo udeležbo dvema mladima, ki si te sicer ne bi mogla privoščit. Hkrati bo obema udelžencema iz strani istega podjetja zagotovljeno tudi prvo foto naročilo in tako omogočena prva priložnost za delo.

INFO

Izola, Marina Izola

Sobota, 14. maj 2015, 9 h – 22 h. V primeru slabega vremena, se delavnica prestavi na nedeljo, 15. maja 2016.

Sodelujoči fotografi: Jaka Ivančič (pokrajinska fotografija) in Urška Košir (portretna fotografija) in Sašo Domijan (športna fotografija).

Sodelujoči modeli: Maura Vabič – Playboyevo dekle, za portretno delavnico, Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics, za športno delavnico.

Prepoznavni obrazi iz sveta mode: Joel Loyo – obleka in stajling za model, Barbara K. Germ – nakit za model, Carpus make up center in Jasna Oklešen – maska za model

Celodnevna delavnica na slovenski obali prinaša:

 • individualno delo z najboljšimi slovenskimi fotografi nove generacije
 • odkrivanje skritih kotičkov pokrajin slovenske Istre
 • prepoznavanje top foto lokacij v okolju
 • spoznavanje naravne svetlobe
 • delo z modeli in celotno ekipo
 • individualno analizo vseh posnetih slik
 • objavo najboljših del udeležencev v medijih
 • odlično družbo, slastno hrano in pijačo
 • najlepše razglede
 • kup neprecenljivih fotografskih izkušenj in znanj.

Vabljeni na jadranje!

Prijava in več informacij na: www.foto-delavnica.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri