Dodaten zaboj laškega za bralce Playboya!

  • 11.08.2017

Ste že stavili na svojega favorita največje stave tega poletja, Laško Stave?

Stavite in zmagajte! (Foto: Laško)

2 fotografiji v galeriji

V Stavi se legendarna nogometna igralca Sebastjan Cimirotić in Marcos Tavares za steklenico laškega merita s ciljanjem nogometne žoge v najrazličnejših situacijah, zmagovalca pa bo določil finalni obračun Laško Stave. Na svojega favorita lahko pred vročim finalom stavite na stava.si, in če boste napovedali pravilno, vas čaka eden izmed 1100 zabojev laškega!

Največja stava tega poletja bo s finalnim obračunom dveh nogometnih legend kmalu doživela vrhunec, in to kar v živo - live finalni obračun Laško Stave bo 6. septembra na POP TV. ob 21.30.

Cimirotić vs Tavares

POZOR: Ker pa želimo skupaj z Laškim še nekomu omogočiti, da prejme zaboj steklenic laškega, smo pri Playboyu skupaj z Laškim pripravili en dodaten zaboj laškega. Kako do njega? Pojdite na www.facebook.com/PBSlovenija in tam v komentarju do vključno 28. avgusta zapišite, s kom in kako boste delili zaboj laškega. Vsakdo lahko sodeluje z enim komentarjem. Z zabojem laškega bo nagrajen najbolj posrečen komentar po izboru uredništva Playboya. Nagrajenec bo objavljen na www.playboy.si 31. avgusta 2017.

Udeleženci nagradne igre sprejmejo pogoje sodelovanja v nagradniigri, ki so objavljeni na www.adriamedia.si/pogoji-nagradne-igre-tisk in www.adriamedia.si/pogoji-nagradne-igre-internet/.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri