Delite svoj užitek s Slovenijo!

  • 24.03.2010

V Ljubljanskih mlekarnah so se ob 15-letnici izdelkov Maxim premium odločili, da s Slovenijo spišejo pravo knjigo užitkov. Svoje mesto v knjigi si imate prilož­nost izboriti tudi vi!

2 fotografiji v galeriji

Od marca do avgusta 2010 oddajte svoje užitkarske razmisleke na temo Moj edinstven užitek ali na aktualno temo meseca, ki jo boste našli na splet­ni strani www.maxim-uzitek.si.

Užitkarjem, ki si boste izborili pot v knjigo skozi gosto sito komisije, se bodo v knjigi o slovenskih užitkih pridružili tudi priznani slovenski avtorji.

Knjigo bodo premierno predstavili na 15. rojstni dan največjega užitka med blagovnimi znamkami – Maxim premium. Na voljo bo tudi v knjigarnah.

In za bližajoče se praznike – sladoled Maxim z okusom potice

Se ob misli na velikonočne praznike že oblizujete? Za praznično oblizovanje v povsem pravem pomenu besede bo poskrbel tudi nov okus sladoleda Maxim premium iz Ljubljanskih mlekarn, okus potice.

Letošnje velikonočne praznike boste tako lahko svoje najbližje presenetili z okusom potice, a tokrat malo drugače.

Način serviranja Maxim-alno dobre potice prepuščamo vaši domišljiji in priložnosti. www.l-m.si/maxim

promocijsko sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri