Dekleta nogometa

  • 14.07.2010

Ideja, ki je Petra K. vodila, da je ustanovil spletno stran Dekleta nogometa, je povsem človeška. Hotel je združiti dve strasti. Dekleta in nogomet, bi rekel kdo, a ne gre povsem tako. Nogomet in dekleta? Ne, tudi to ne bo šlo. Petrovo srce bije za nogomet in zbiranje nogometnih majic.

(Foto: www.footballbabes.com)

In ker jih je moral nekam 'obesiti', saj predstavitev na mizo položenega blaga res ni okusna, se je domislil, da bi njegovih 100 plus majic lahko nosila dekleta. No, lahko bi bili kolegi, a na naše veliko veselje se je Peter odločil za predstavnice nežnejšega spola. Mar je hotel gospod Katsambis le elegantno 'službeno' priti v žensko družbo?

Majice (z modeli) so ločene na ameriške, na tiste, ki jih nosijo evropski klubi, in na reprezentančno napeto blago. Smo v dilemi, Slovenije ne najdemo na zemljevidu. Bi Petru poslali kako majico, pa naj poslika v Dediča oblečeno lepotico v slogu: Kdor ne skače, ni Sloven´c.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri