Cayago AG Seabob: Podvodna igrača

  • 13.07.2011

Delfini, kiti ubijalci, vidre, pingvini ... Po novem podvodne igrarije niso več rezervirane zgolj za te sesalce in ptiča.

5 fotografij v galeriji

Človek, natančneje Nemci iz podjetja Cayago AG iz Stuttgarta, so namreč iznašli napravo seabob, ki pokončno hodečim potomcem opic po novem omogoča brezskrbno plutje pod površjem jezer, morij in oceanov.

Da bi lahko čim bolje sledili prebivalcem teh naravnih okolij, je podvodno športno vozilo opremljeno z dvema ročajema, pogonom e-jet (električnim motorjem z impelerjem), v notranjosti skritim litij-ionskim akumulatorjem in na zgornji strani privijačenim kazalnikom globine, stanja soka v baterijah in hitrosti (od 10 do 20 km/h).

Podvodno plašenje morskega živ­lja vas bo olajšalo za najmanj 7675 evrov (za standardni model ravejet) in največ 11.281 evrov za najbolj naphani deluxe cayago VX2 (z dodatno baterijo).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri