Burn Reload predstavlja Slam live in Mladena Tomića

  • 27.10.2011

Reload vztrajno napada slovensko klubsko sceno!

(Foto: promocijsko)

Z leti je Reload v Marco Polu postal ustaljena destinacija največjih tehno igralcev, kot tudi predstavitvena platforma najperspektivnejših vzhajajočih zvezd tega časa. Lahko bi rekli, da ti dogodki trenutno postavljajo smernice slovenski elektronski sceni.

In Reload tokrat najavlja prav poseben dogodek:

Burn Reload

Kdaj? 19. 11. 2011, od 22. do 07. ure.

Kje? Klub Marco Polo, Nova Gorica

Nastopajoči: Slam, Mladen Tomić, Damir Hofman aka Chiko, Rayden, Roli.

Prav ta dogodek najbolje definira koncept eventov, ki temeljijo na svežini in kvaliteti. Predstavljajo namreč britanski duet, ki je pisal globalno tehno zgodovino in pa ikono iz Bosne, ki se uveljavlja na svetovni ravni.

Slam

Nominacija za najboljši dance nastop vseh časov (Greatest Dance Act of All Time) v pionirski reviji o elektroniki Mixmag ter 20. obletnica njune založbe Soma dokazujeta, da sta Slam brez dvoma elitna akterja elektronske glasbe v celotni zgodovini!

Mladen Tomić

Status najprodornejšega DJ-a in producenta iz Bosne se je razširil po vsem svetu. Serija visoko uvrščenih izdaj in remiksov za največja tehno imena je Mladena izstrelila med najboljše.  S svojimi energičnimi in tehnično dovršenimi seti je v zadnjih letih postal zelo priljubljen tudi med slovenskim občinstvom.

V okviru Burn Reloada tudi preparty in afterparty

  • 18.11.2011 - Reload Official Preparty @ Marco Polo Privee
  • 19.11.2011 - Sonar Drinks and Frequecies Official Preparty @ Udine Gosti: Rayden (Sidechain Rec., SLO), Niky Benitez (IT)
  • 21.11.2011 - First Official Reload Afterhour @ Mostovna, Nova Gorica, začetek: 8.00, konec: 12.00.


Vstopnice so na prodaj na vseh Eventim predprodajnih mestih: Eventim, Petrol, Kompas, Big Bang. Spletna predprodaja: www.eventim.si in www.vstopnice.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri