Britanski Archive bodo 15. marca ponudili edinstveno koncertno doživetje

  • 11.03.2015

Archive je eden od najbolj samosvojih, vznemirljivih in težko opredeljivih fenomenov, kar jih je zraslo v zadnjih dveh desetletjih na plodni britanski sceni sodobne popularne glasbe.

Pustite se odpeljati z Archive (Foto: Archive Official)

Archive bodo v Kinu Šiška v Ljubljani nastopili 15. marca!

Doživetje njihovega koncerta se lahko primerja z doživetjem kakih Portishead. Z novim desetim albumom torej tudi v Slovenijo premierno prihaja bend, ki mu fen baza na kontinentu vztrajno raste, medtem ko na otoku ohranja pozicijo kultnega, medijsko spregledanega izvajalca. Prostora za še ene Radioheade pač ne more biti.

V neumorno inovativni avanturi z imenom Archive se odpira novo poglavje. Težko pričakovani novi album Restriction izide 12. januarja 2015. Njegov naslov daje napačen vtis, saj je vsebina vse prej kot restriktivna. Album ponudi še eno pripoved o mogočnem cinemaskopskem valovanju, ki črpa iz mnogoterih pristopov in glasov, a ohranja prepoznavni duh unikatne usvarjalne zasedbe Archive.

Vstopnice: 17 EUR v predprodaji, 19 EUR na dan koncerta, 13,60 EUR dijaki-študenti-upokojenci-samozaposleni v kulturi in novinarji-brezposelni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri