Brez povratka 4

  • 03.09.2009

Grozljivi šoker, ki ga lahko gledate tudi v 3D-tehnologiji!

Serija najstniškega hororja pod skupnim naslovom Brez povratka, zdaj v četrto nadaljuje že precej zgonjen koncept, ko tragični incident pokolje kopico ljudi, med katerimi pa preživi le nekaj tistih, ki jih naš protagonist zaradi prebliska prej umakne s kraja nesreče.

Tokrat smrti ob nesreči dirkalnih avtomobilov, ki posledično sprožijo val eksplozij in pomora gledalcev, za nekaj dni uide nova četica najstnikov. Te potem usoda krvavo odstranjuje z zemljevida živih. In tokrat v 3D-tehnologiji za še bolj intenzivno klanje.

Ta se udarno vrača v moderne kinematografe, a ne več v tako neprepričljivi izvedbi kot nekoč. Kot pravijo nekateri analitiki, bo 3D zdaj počasi postajal standard, predvsem zato, ker se bodo kinematografi trudili ponuditi edinstvene tehnologije ogleda filma, ki bodo prepričale gledalce, da je še vredno zapustiti dom in si film ogledati v kinu.

S tem pa bo po pričakovanjih zrasla tudi cena vstopnic. O vrnitvi 3D-filma poroča tudi CNN, saj si bomo kmalu lahko gledali tudi edinstveni celovečerec Avatar, ki ga v popolni 3D-formi pripravlja režiser James Cameron.

Film Brez povratka 4 na vaš kinospored prihaja 3. septembra. Oglejte si še uradno stran: Final Destination 4.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri