Hotel Bohinj Park EKO prejel prestižno priznanje

  • 04.12.2012

Med 1600 nominiranimi hoteli je prav Bohinj Park EKO prejel priznanje v sklopu podelitve Responsible Tourism Awards 2012.

(Foto: Bohinj Park EKO Hotel)

Hotel Bohinj Park EKO je prejel nagrado za najboljšo okolju prijazno namestitev (Best accomodation for the environment), ki je bila ena od nagrad na letošnji podelitvi nagrad Responsible Tourism Awards. Podelitev je bila 7. novembra v Londonu.

Responsible Tourism je sicer svetovno priznana organizacija, ki širi glas t.i. zelenega turizma. Nagrade pod svojim imenom podeljujejo že od leta 2004, Slovenija je med zmagovalci prvič.

Anže Čokl, direktor Bohinj Park EKO hotela: "Nagrada nam predstavlja strokovno potrditev, hkrati pa je to res izjemno priznanje v globalnem merilu. Na prvem mestu ni zgolj trajnostno poslovanje, ampak izkušnja gostoljubja in dobrobit popotnika v kontekstu okoljevarstva. Da smo dobili tako pomembno nagrado v veliki mednarodni konkurenci, vsekakor potrjuje naša prizadevanja in trud. Bo pa to tudi prineslo boljšo prepoznavnost v tujini."

Playboy ekipa hotelu vsekakor čestita, morda pa kdaj pri njih gostimo tudi katero od naših prihodnjih playmate deklet. Hm...

Za namestitev in ogled hotela v nezimskem ambientu, skočite na njihovo uradno stran.

Več o samih nagradah pa na uradni strani Responsible Tourism Awards.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri