BMW JoyDrive Tour 2012 v Sloveniji

  • 29.03.2012

BMW Group Slovenija skupaj s pooblaščenimi trgovci vozil BMW od 5. 4. do 8. 4. 2012 na letališču v Lescah organizira poseben dogodek BMW JoyDrive Tour 2012. Udeleženci poldnevnega dogodka bodo izkusili vožnjo z najnovejšimi modeli BMW v različnih voznih situacijah ter v praksi spoznali inovacije BMW ConnectedDrive.

(Foto: BMW)

Užitek v vožnji, ki vzbuja emocije, fascinantno estetsko privlačnost, premium kakovost in revolucionarno učinkovitost, označuje serijo modelov, ki ohranjajo blagovno znamko BMW na poti uspeha tudi v letu 2012.

Inovativna moč svetovno najuspešnejšega proizvajalca premium avtomobilov omogoča razvoj vozil, ki združujejo izjemno raven karizme in konstantno naraščajoč užitek v vožnji z doslednim zmanjševanjem porabe goriva in izpušnih emisij. S svojim aktualnim programom modelov postavlja BMW merilo za tehnološki napredek, revolucionaren slog oblikovanja in trajnostni razvoj v avtomobilski panogi.

Dogodek BMW JoyDrive Tour bo z atraktivnim programom predstavil številne novosti znamke BMW na enem mestu. V programu dogodka so tako interaktivne predstavitve inovacij BMW Connected Drive, aktivne vaje in panoramska vožnja z različnimi modeli BMW. Na dogodku bodo lahko udeleženci izboljšali svoje vozne sposobnosti pod vodstvom strokovnih inštruktorjev BMW. Poleg tega bodo organizatorji poskrbeli za dodatna presenečenja.

Vozni park dogodka BMW JoyDrive je res impresiven. Na voljo bodo različni modeli in motorske različice. Predstavljeni bodo novi BMW serije 3, BMW serije 1, BMW serije 5 Gran Turismo, BMW X5, BMW serije 5, BMW serije 6 Coupé in BMW serije 7.

Prijavite se lahko preko elektronskega obrazca na www.bmw.si. Prijave so možne le do zapolnitve prostih mest!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri