Bi smučarski ali nogometni spletni brskalnik?

  • 30.04.2010

Vedno več slovenskih spletnih strani ponuja svoje dodatke za hitrejše in enostavnejše brskanje po spletu s spletnim brskalnikom Internet Explorer 8. Bogata ponudba spletnih izrezkov za spremljanje novosti na priljubljenih straneh, vizualno iskanje za še preprostejše brskanje po spletu in hitra opravila, s katerimi dostopamo do več vsebin kjerkoli na spletu, se redno dopolnjuje na spletni strani www.ie8.si.

(Foto: promocijsko gradivo)

Internet Explorer 8 je tako mogoče hitro in enostavno obogatiti z izrezkom, ki olajša spremljanje najnovejših novic Nogometne zveze Slovenije kar iz orodne vrstice, vizualnim iskanjem za spletno stran Ceneje.si, ki poskrbi za pregledno primerjanje cen izdelkov in iskanje najcenejših, ali vizualnim iskanjem po telefonskem imeniku Telekoma Slovenije.

Na voljo so tudi različni tematski spletni brskalniki Internet Explorer 8, pri katerih so koristni dodatki že izbrani glede na področje, ki te zanima. Poišči tematiko in si namesti brskalnik s paketom izbranih dodatkov. Med drugim so na voljo tematski brskalniki, ki so jih pripravili pri Smučarski zvezi Slovenije ali Nogometni zvezi Slovenije, brskalnik Računalniških novic, brskalnik Bolhe.si in drugih ponudnikov.

Internet Explorer 8 je mogoče opremiti z bogato izbiro koristnih dodatkov, prilagojenih tvojim potrebam.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri