Astrološki portret Erazma B. Pintarja

  • 31.01.2012

Znani poslovnež Erazem Benjamin Pintar se po novem nadpovprečno veliko drži doma pri svoji Teji in sinku Levu, ki je te dni dopolnil pet mesecev. Je to, da se je nekoč najbolj znani slovenski uživač in ženskar naenkrat tako ustalil in 'udomačil', tudi zapisano v 'zvezdah'?

(Foto: govori.se)

Na portalu AstroCaffe so pred dnevi objavili astrološki portret Erazma B. Pintarja.

Naj povzamemo nekaj astro iskric:

  • Sonce v Strelcu: To je dinamičen človek, veder, iskren in vitalen, ki ljubi potovanja in novosti, tveganja, akcijo in izziv. Zanima se za šport in avtomobile, rad pa naj bi imel tudi živali in naravo. Je zelo neposreden in iskren, zato hitro stori ali reče nekaj, kar ni pred tem vsaj malo premislil.
  • Luna v Devici: To je zelo natančna, zanesljiva, pridna Luna, navejena še tako duha ubijajočih poslov, z izrednim občutkom za organizacijo in razumevajoča do drugih. Tak človek se vsega loti metodično in organizirano, je naravnost pikolovski. Ljudje, ki so rojeni z Luno v tem znamnju, imajo zelo analitičen in inteligentne um.
  • Ascendent v Škorpijonu: Ima močno voljo, ki ga pogosto neusmiljeno vodi k cilju. Sposoben je videti stvari naenkrat, v celoti, vedno iščoč bistvo težave in nikakor ne naseda površnim miselnim ukanam. Prav zaradi tega globoko v sebi prezira večino ljudi, saj skoraj nihče ne dosega njegovih visoko postavljenih moralnih in tudi duhovnih načel.


Erazem B. Pintar je rojen 26. novembra 1967

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri