Aprilski Playboy s seksi Nežo Marolt in intervjujem z Juretom Longyko

  • 14.03.2014

Nabit z dobrimi stvarmi je tale novi Playboy, ki razprt leži pred vami. S seksi dekleti, kot sta dekle meseca Neža in dekle s sredine revije Irina. Dodobra pa smo obdelali tudi lepote Argentine. Ampak ni moglo ostati le pri ogledu krasnih slapov, rezanju slastnih stejkov in dričanju po mogočnih ledenikih. Naslovnico in notranjost smo ozaljšali še s prelepo Argentinko Mario Paz Delgado. Če ne morate čakati, hitro obrnite na stran 104, potem pa se le vrnite k preostali vsebini, ki čaka na vas. Našla se bo kakšna ideja za darilo vaši najdražji, na primer seksi spodnje perilo, zanj pa, drage ženske, mogoče novi grand cherokee? Da darili nista povsem enakovredni, pravite? Vas bo pa peljal še na Sicilijo in tam razvajal do onemoglosti. 

Bejba meseca: Neža Marolt

Zase pravi, da se je njena življenjska zgodba šele dobro začela. Ko jo povprašamo po dosežkih, na katere je najbolj ponosna, ne začne naštevati kariernih, ampak tiste veliko bolj osebne. Da je diplomirala s čisto desetico. Da je zvesta svojim načelom. In da nima nič umetnih olepšav, še doda z nasmehom. Vsestranska lepotica, manekenka, voditeljica, misica in še odlična v kuhinji. Vse to, medtem ko zaključuje magisterij in se odpravlja na dvotedenski delovni dopust v Miami. »Življenje se mi šele začenja zares vrteti,« pravi Neža.

Intervju: Jure Longyka

Pogovor z znanim dolgoletnim radijcem, najlepšim glasom Slovenije, o začetkih na Radiu Študent, ljubezni do informatike, dveh desetletjih Izštekanih, gostih oddaje, anekdotah pa razlikah med alternativo in glavnim tokom oziroma Plestenjakom in Kreslinom, o pokmetenju javne televizije ter dveh desetletjih tega, kar imamo zdaj, pa ni dobro.

Sicilija: Otok treh morij

Divji sicilijanski zahod se razteza na večno sončni strani otoka med pravljičnimi obalami, ribiškimi vasicami in kanjoni, daleč stran od najvišjega aktivnega vulkana Evrope. Tisočletja oblegan od Feničanov, Grkov, Rimljanov, Ostrogotov in Bizantincev je ta rodovitni del Sicilije postal kraj ekstremov, tista 'prava' Sicilija, ki so jo sooblikovali tako Arabci kot tudi Skenderbegovi potomci. Za vse tiste, ki častite zgolj Taormino in Cefalu – na zahodu Sicilije so doma najboljša desertna vina, najboljše oljčno olje, najboljši cannoli in najbolj neusmiljeni mafijci, kar jih pomni italijanska zgodovina.

Forum: Crowdfunding

Oni dan sva se v soboto opoldne z idejo sprehajala po centru, držala za roke, si izmenjavala poželjive poglede, sanjarila o tem, kako bi spremenila svet. Brez denarja nama bo trda predla, sva se strinjala, in ker nisva želela, da bi se najino ljubezensko razmerje končalo zaradi denarja, takšne malenkosti, sva začela tuhtati, kako bi prišla do njega.

Irina Bondarenko: Tajska rapsodija

Ukrajinski Playboy jo je fotografiral dvakrat, mi pa vam uspešno manekenko iz Kijeva predstavljamo prvič, s fotografiranja na Tajskem. Njej želimo svetovni uspeh, kar je pač njena največja želja, njenim rojakom veliko miru. pa tajski in nam tudi.

20 V: Peter Podlunšek

Oglejte si fotografije ob našem tokratnem intervjuju, in če se vam bodo zdele postavljene narobe, na glavo, ni treba obračati revije. Tako leti letalo, če v svojem prostem času v njem sedi Peter Podlunšek, akrobatski pilot iz Murske Sobote. Tega kot izvršni direktor enega od tehnološko najnaprednejših slovenskih podjetij sicer nima prav veliko.

Argentina v slikah

Res je, v Argentini živi tudi slovenska diaspora, toda za večino Slovencev je to vendarle dežela tam daleč spodaj. A dajmo, raje zanemarimo tudi tamkajšnjo ne tako davno neuspešno naložbo proslulega cerkvenega Zvona, ki smo jo gotovo širokosrčno na svoja pleča sprejeli tukajšnji davkoplačevalci, in se predajmo tistemu, kar sem šel odkrivat sam. Torej, prva asociacija na Argentino je zagotovo goveji zrezek – stejk, prav tako ne moremo mimo strastnega tanga, odličnega rdečega vina, vrhunskega nogometa, visoke Patagonije in nesmrtne Evite Peron, če omenim samo nekaj najprepoznavnejših adutov države na južni polobli, velike za skoraj osem Nemčij.

Novi aprilski Playboy že na vseh prodajnih mestih!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri