Vrnitev golote na strani ameriškega Playboya

  • 14.02.2017

Nova številka ameriškega Playboya je presenetila s popolnoma golo lepotico Elizabeth Elam, to pa pomeni le eno - golota se na oni strani velike luže vrača v Playboy.

2 fotografiji v galeriji

Preteklo je točno eno leto, kar so pri ameriškem Playboyu sklenili poskusiti nekaj drugačnega. Lanskega marca so tako iz revije umaknili goloto in jo nadomestili z bolj skromno oblečenimi, a še vedno oblečenimi dekleti. Odzivi so bili mešani, saj so s tem spreminili tisto, po čemer je Playboy prepoznaven od svojega začetka.

Cooper Hefner, sin ustanovitelja znamke Playboy Hugha Hefnerja, je bil ves čas glasen kritik nove politike in je vestno zagovarjal, da se golota mora vrniti v Playboy. In se je - takoj ko je postal Playboyev glavni kreativni direktor. Prva lepotica, ki je konača eno postno leto ameriškega Playboya od golote, je Elizabeth Elam, sveže Playboyevo dekle meseca marca 2017.

"Prvi sem, ki prizna, da je bil način, kako je Playboy predstavljal goloto, zastarel, a to, da smo jo popolnoma umaknili, je bila napaka," je za medije povedal Cooper Hefner. "Golota nikoli ni bila problem, ker golota ni problem. Zdaj si bomo povrnili identiteto in ponovno odkrili, kdo smo."

Članek v angleščini o novi Playboyevi filozofiji izpod peresa Cooperja Hefnerja lahko preberete tukaj: http://www.playboy.com/articles/the-playboy-philosophy-2017

Na stari celini se izdaje Playboya nismo v zadnjem letu nič kaj postile. To seveda velja tudi za slovenski Playboy. Long Live the Rabbit! Da, beli zajec je še kako živ!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri