AJM naj malo in srednje podjetje 2010

  • 21.01.2011

Novinarji mariborskih medijev in naključnih Mariborčani so imenovali AJM za naj malo in srednje veliko podjetje leta 2010.

Gre za vodilnega slovenskega proizvajalca stavbnega pohištva, ki je v letu 2010 praznoval dvajset let uspešnega poslovanja. Na domačem trgu ima približno 20-odstotni tržni delež.

Nagrado podeljuje revija Mariborčan, nagrajence pa izbere 400 naključno izbranih Mariborčanov in 40 novinarjev mariborskih medijev. AJM je nagrado za naj malo in srednje veliko podjetje prejel že četrtič.

»Veseli nas, da smo tudi mi med tistimi, ki so s svojim delom in trudom, v preteklem letu pustili pozitivno sled,« je ob sprejemu nagrade dejala Julija Ajlec Težak, predsednica upravnega odbora AJM.

Poudarila je še, da je ta nagrada, tako kot vse druge, ki so jih do sedaj prejeli, priznanje vsakemu zaposlenemu v podjetju AJM.

Spletna stran podjetja www.ajm.si.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri