100. številka revije Playboy

  • 08.10.2009

Prva številka slovenskega Playboya, najboljše revije za moške, je popestrila slovenski medijski prostor leta 2001, 9. oktobra 2009 pa je izšla jubilejna, 100. po vrsti!

Tokrat naslovnice izjemoma ne krasi kakšna prelestna lepotica, po katerih je revija, v kateri je mogoče najti prav ‘vse, kar moške zabava’, tako znana, saj so snovalci revije v ospredje postavili slavnega Playboyevega zajčka – vsem dobro poznani logo, ki pooseblja duh Playboyeve filozofije.

Čestitka Hugha Hefnerja

Da stota številka slovenskega Playboya ni ravno mačji kašelj, boste bolj ali manj strastni zbiratelji revije opazili že, ko boste na mestu siceršnjega uvodnika aktualnega urednika našli čestitko samega gospoda Hugha M. Hefnerja .

In kot se za tako posebno izdajo spodobi, je jubilejna številka še kako posebna, in to z vseh mogočih zornih kotov:

Intervju s predsednikom države

Vsi, ki najbolj znano moško revijo na svetu, kupujejo predvsem zaradi intervjujev (in verjemite, da teh ni malo), bo gotovo navdušil intervju z dr. Danilo Türkom . Poudariti moramo, da je slovenskemu Playboyu kot edinemu Playboyu na svetu uspelo intervjuvati kar dva aktualna predsednika države, dr. Janeza Drnovška junija 2006 in dr. Danila Türka v 100. številki.

Ljubitelji ženske lepote – kar bralci Playboya brez dvoma so – si bodo tokrat zares lahko spočili oči. Poleg fotografij znane lepotice povsem na začetku revije, Špele Grošelj , bolj znane tudi kot Atomična Špela, je svoje mesto v reviji našel tudi izdaten šopek vseh – poudarjamo: prav vseh! – Playboyevih deklet, ki so jih pri slovenskem Playboyu slekli bodisi za 'piktorial' ali pa 'duplerico' do te zadnje, 100. številke!

Seveda pa gre preveriti tudi lepotico, ki je svoje čare razkrila v sredici jubilejne edicije. Poznavalci medijo, da si je Agnieszka Hendel , zlatolaska, ki se ponaša z naslovom nemškega Playboyevega dekleta leta 2006, častno mesto v jubilejni številki še kako zaslužila.

... in preden razkrijemo prav vse, kar se dobrega obeta v novi, jubilejni številki slovenskega Playboya, povejmo samo še to: V čast 100. številke slovenskega Playboya je prav danes svoj popolni preporod doživela tudi njegova spletna različica, na kateri se pravkar nahajate.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri