Novi Playboy razkriva Majo Pinterič, kramlja z Andrejem Šterom in snema domači seks video

  • 29.07.2020

Kar štiri (4) slovenske lepotice se razkrivajo v tokratnem Playboyju, vsaka v čisto svoji, edinstveni foto zgodbi. Ko pocedite sline pa lahko prečitate pogovor z Andrejem Šterom, ki je v času karantene vozil slovenske popotnike nazaj v domovino ali pa dovolite, da vas Robert Klun nauči nekaj novega o emocijah prostorov in generičnih spominih strasti.

(Foto: Adriamedia)

Playboyev intervju: Andrej Šter

Iskren pogovor z vodjo vodja konzularnega sektorja ministrstva za zunanje zadeve, ki je v minulih mesecih postal pravi narodni junak, zato smo zelo veseli, da ga je slovenski predsednik države nagradil z redom za zasluge.

Izsek iz intervjuja: "Ne bo nam uspelo še enkrat zapreti države, ker ljudi še enkrat ne bo nikomur uspelo posesti. Potem bodo doma ostali tisti, ki bodo brez služb, ne tisti, ki bi imeli doma otroke, ker ne bodo hodili v šolo in tako naprej. Kdor bo le mogel, bo kaj zaslužil, zato ker denarja več ne bo. Ker to, kamor gremo zdaj, je socialna luknja."

Maja Pinterič: Time Out

Maja Pinterič je novodobna zvezdnica. Prepoznavnost si je zgradila na YouTube kanalu NekiNeki, se od tam prebila v igro, leta 2017 prejela matička za najboljšo žensko vlogo v predstavi Feniks in nato preskočila še na televizijo, najprej kot sovoditeljica spletne oddaje Ema Freš in potem še kot sovoditeljica velikega nacionalnega šova Ema. Pravi, da se vedno rada sooča z novimi izzivi – in tole je vsekakor bil prav poseben izziv. Aleš je namreč kot prvi slovenski Playboyev fotograf celoten piktorial s sijočo naslovnico vred posnel s pametnim telefonom iphone 11 pro max.

Nazaj k naravi: Zakaj tega ne početi doma

Morda ste na Pornhubu ravnokar pogledali amaterski posnetek, v katerem je nabildan mladenič s plemenskim tatujem na bicepsu z zaigrano vnetostjo razdejal delikatne dele hiperorgazmične lepotice z osupljivo utrjeno zadnjico, in se vam je utrnila misel, da bi morda tudi vi svojo izbranko prepričali v podobno razburljiv nastop pred kamero. Ne tako hitro, so stvari, ki pač ne smejo biti posnete.

Lara Tanšek: Nebeško kraljestvo

Skok pred fotografski objektiv enega in edinega Aleša Bravničarja je bil za Laro vsekakor poseben podvig. »Nikoli ne bom pozabila plavanja v elegantni oblekici,« se spominja
slikanja v objemu Triglavskega narodnega parka. »Voda pod slapom je imela okoli pet stopinj, zato ni manjkalo čestitk mimoidočih turistov, ki so mi tudi priskočili na pomoč, ko sem se trudila čim hitreje splaziti po spolzkih skalah iz vode. Seveda povsem premočena.« To o spomini, ki ji bodo ostali za večno. »Nikoli ne bom pozabila tudi dih jemajočega razgleda z Vršiča in čudovitega Mangartskega sedla.«

20V: Robert Klun

Robert Klun je izjemen arhitekt, vizionar, ustanovitelj projektantskega in arhitekturnega biroja Magnet design. Najemajo ga znana imena doma in v tujini. Obrtništvo in samo delo ima njegova družina v genih. Leta 1974 so se vrnili iz Nemčije, kjer se je naš sogovornik rodil. »Odkar pomnim,« pravi, »smo v našem domu imeli obrtno delavnico in prijatelje arhitekte ter oblikovalce.

Irena Višnar: Utrip mladosti

Triindvajsetletna Irena Višnar se je vedno želela ukvarjati z modo in modelingom. Tako zelo jo je vleklo v svet vsega lepega, da je že za čisto prvi korak v to smer naredila nekaj neverjetno pogumnega in neverjetno velikega – sodelovala je v tekmovanju za mis Slovenije. Tako si je za vselej potrdila, da je to področje udejstvovanja njena prva strast. Da mora biti tam, kjer sta moda in lepota.

Od Barcelone do Bosporja

Do kod sega za Slovence hitro dostopno Sredozemsko morje, pa ni bivša Juga? Dopustujte v Španiji, Franciji, Italiji, Albaniji, Grčiji ali Turčiji in se odpočijte v hotelih v družinski lasti. Razen če se bi zgodilo, da bo človek obračal, korona pa nas bo v Slovenijo obrnila …

Nolanova vojna proti linearnosti

Tenet – film, ki ga ne boste razumeli. Nič hudega, tudi igralci ga niso. Zdaj vemo, da je tenet kot beseda geslo, Tenet kot film pa visokoleteči koncept filmske premise, temelječe na teoretični znanosti, s katero želi Nolan preseči miselno ekskurzijo, ki nam jo je leta 2010 ponudil z nepozabno znanstvenofantastično akcijo Izvor (Inception)

Posledice pandemije: Somrak demokracije?

Skoraj ves svet se je ustavil in skoraj ves svet je trepetal in še trepeče ne samo v strahu pred neznanim virusom, temveč tudi pred posledicami ukrepov. Z zaustavitvijo ekonomije se je začel razpad obstoječega družbenega sistema. Politika vsepovsod po svetu vztraja, da se mora ljudstvo začasno odpovedati svobodi in pravicam, ker je vse to dobro za nas, za naše zdravje. »Skrbimo za vašo varnost, rešujemo vaša življenja,« pravijo vladajoči.

In še mnogo drugih čtiv! Novi Playboy s prečudovito Majo Pinterič na naslovnici vas že čaka!