Novi Playboy: Intervju z Ano Roš, videoigre za milijone in prelestna Lara Mlaker na naslovnici

  • 18.09.2020

Tale covid-19 nas še kar ne izpusti iz primeža, zato smo začeli razmišljati, če bi skrivanje pred virusom spremenili v dodatno kariero v e-športih. Družili smo se tudi s kar tremi seksi Slovenkami, na dolgo in široko klepetali z Ano Roš in si cedili sline nad barvitimi maseratiji.

(Foto: Adriamedia)

Sanjsko dekle - Anja Rijavec

»Delam, kar želim, in nihče mi nič ne more,« Anja Rijavec v smehu povzame svojo trenutno življenjsko pot. Nabiranje znanja, soočanje z izzivi, dojemljivost za spremembe in trdno delo so jo izoblikovali v žensko, ki po njenih besedah »razume igro in se ne boji živega hudiča«.

Sledite njeni tržni zmamki Sugar N' Weapons Designer Cosmetics.

Veliki intervju: Ana Roš

Iskren pogovor z izjemno kuharsko mojstrico svetovnega slovesa o dveh Michelinovih zvezdicah, njeni novi knjigi Sonce in dež, velikanskem pomenu Hiše Franko za Posočje in o tem, zakaj tudi v krizi ne bo spremenila ne sebe ne svojega koncepta visoke kuhinje.

Čudovita Lara Mlaker

Se vam zdi naslov 'Boginja žaba' malce čuden? Pa ni. In seveda ne gre za poskočno dvoživko, ampak za Citroënov legendarni avtomobil, ki je Alešu Bravničarju posebno pri srcu. Skoraj 20 let je namreč žabo vozil tudi njegov oče in kot majhen otrok je užival v udobju, ki ga omogoča to na zraku vzmeteno čudo tehnike. »Ta avto je bil zasnovan kot umetniška kreacija in preprosto je narejen za to, da se ga fotografira, zato je bil luksuzni piktorial v črni diplomatski barvi z njim dolgo in skrbno načrtovan korak,« razkrije Aleš in nas še pouči, da je ta konkretni jekleni estet, ki stoji ob božanski Lari Mlaker, model
DS 20 pallas, kratica DS pa se v francoščini razvezana glasi déesse, kar pomeni boginja.

20V: Maruša Mišmaš

Letošnjega julija je bila razglašena za evropsko atletinjo meseca, septembra so pred njo nova tekmovanja, glede katerih ne skriva svojih ambicij, saj si želi segati le po najvišjih vrhovih ter v Berlinu postaviti državni rekord v teku z zaprekami na 3000 metrov.

PB: Kaj vam je bilo v času karantene najteže prenašati psihično?
Vse skupaj je bilo kar malce strašljivo, priznam, maske, rokavice, razkuževanje, a po naravi sem optimistična, tako da nisem veliko premišljevala o tem. Raje sem si govorila, da bo minilo in da bo vse še v redu. Me je pa prizadela omejitev druženja, kar nekaj časa sem bila v stiku samo s svojim možem, saj tako in tako živiva skupaj [smeh], ampak sva se imela zelo lepo.

Igranje videoiger vredno milijone

Ena od poglavitnih lekcij 21. stoletja je vsekakor ta, da je moč večine gospodarskih panog le velika iluzija, ki se lahko razblini ob prvi finančni ali pa ob prvi zdravstveni krizi. Kar ni klecnilo pod pohlepom bank, se je zamajalopod svetovno pandemijo. Ko je ne nazadnje zaječalo tudi v športu in Hollywoodu, smo se začeli spraševati, ali je sploh kaj odporno proti neštetim tegobam tega sveta. Seveda je – profesionalno igranje videoiger. E-športi.

Ylenia - Kodachrome

Ylenia je v zadnjih nekaj letih spisala nadvse pestro življenjsko zgodbo. Leta 2015 se je preselila v Milano, kjer je delala kot profesionalna manekenka. Takrat se je v njej prebudila želja po odkrivanju sveta, ki jo je prav pustolovsko potešila lanskega novembra s potovanjem po Aziji. Ko se je snovala fotografska zgodba za Playboy, pa je bolj zasijal njen športni duh. Aleš je lepotico za tokratni podvig popeljal v sosednjo Italijo in jo postavil kar na longboard. »Najbolj mi je ostalo v spominu prav slikanje sredi mesta. Čakali smo na tistih nekaj sekund, ko na cesti ni bilo prometa, da sva se z Alešem lahko oba zapeljala z longboardom. Le da sem bila jaz gola. (smeh) Res je bilo zabavno.«

Sledite ji na OnlyFans profilu: @ylenia_space

Riley Oh - Reka poje mi

Instagramski profil Riley Oh, ki je za tokratno številko slovenskega Playboya stopila pred objektiv fotografa Douga Hilla, nam je takoj razkril, da smo v družbi sorodne duše. Ljubiteljica grozljivk, vampirjev, animejev in videoiger zase pravi, da je sicer po naravi bolj tiha, definitivno pa ne sramežljiva. »Ko sem doma, običajno v družbi svoje mačke gledam strašljive filme ali igram videoigro, s katero sem trenutno obsedena, včasih pa s prijatelji udarimo kakšno družabno igro,« pravi Riley. Seveda nas je takoj zanimalo, katera igra ji je nazadnje kradla spanec. »Pred kratkim sem začela igrati Red Dead Redemption 2 in moram reči, da zelo uživam.«

Maserati Trofeo

Kot oboževalci te italijanske znamke že vedo, je Maserati pred časom za letošnjo jesen napovedal prihod novega superšportnega avtomobila, modela MC20, in s tem povzročil kar nekaj nemira med najpremožnejšimi ljubitelji teh iskrivih in hkrati elegantnih avtomobilov.

In še mnogo drugih branj! Novi Playboy vas že čaka na prodajnih mestih.