Nina & Gašper sta se spoznala na ona-on.com. Kje pa ljubezen iščete vi?

  • 20.04.2017

V sklopu natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com iščemo najlepše ljubezenske zgodbe o spoznavanju na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com!

Vse več nas je! Vse več parov, ki so svojo boljšo polovico spoznali na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com. Zbiramo zgodbe parov, ki so se našli na ona-on.com – čakajo vaju lepe nagrade!

Naši pari svojo zgodbo o tem, kako sta se našla, v sklopu natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com zelo radi delijo z nami. Med njimi so tudi Jerneja & Mitja, Sabina & Sašo ter Nina & Gašper.

Jerneja & Mitja: Najini zmenki niso potekali na čajih, ampak ob teku

"Na ona-on sem jaz našla Mitjo in mu tudi prva pisala. Najbolj me je pritegnila njegova slika, je pa res, da ni imel veliko zapisano o sebi na profilu. Ampak sem na fotki videla, da je športnik in me je to še najbolj pritegnilo.

Potem je odgovoril na moje sporočilo. Začela sva si dopisovati, ugotovila sva, da imava ogromno skupnih interesov in tudi, da živiva le dva kilometra narazen!" VEČ.

Sta se na ona-on.com spoznala tudi vidva? Oddajta svojo zgodbo, bodita v navdih tistim, ki še iščejo, in se potegujta za lepe nagrade! En par bomo tudi poročili!

Ljubezen še iščete? Še niste na ona-on? BREZPLAČNO se registrirajte in med več kot 160.000 samskimi poiščite pravo zase!

Že na ona-on? Izkoristite pomladno akcijo – 50% na vse članarine!

Sabina & Sašo: Na Sabini so me pritegnili skupni interesi

"Sestra me je nagovorila, da se vpišem na portal ona-on. Na Sabini so me pritegnili skupni interesi (ljubezen do kužkov, ples, pohodništvo) in poslal sem prvo sporočilo. Odpisala mi je in takoj sva se začela pogovarjati do poznih večernih ur." VEČ.

Nina & Gašper: Najini klepeti so trajali ure in ure, prvi zmenek pa je trajal kar 11 ur!

"Prvo sporočilo je poslal Gašper. Ni trajalo dolgo, da je dobil odgovor. In začela sva klepetati. Klepeti so trajali ure in ure.

Kmalu so dnevi postajali prekratki, da bi si povedala in izmenjala vse, kar sva si želela. Ugotovila sva, da imava polno skupnih interesov in da sta se končno našli dve osebi, ki sta si popolnoma enaki po karakterju in razmišljanju." VEČ.

To je le peščica srečnih ljubezenskih zgodb, ki so se pričele na ona-on. Več zgodb parov si lahko preberete TUKAJ.

Sta se na ona-on.com spoznala tudi vidva? Oddajta svojo zgodbo, bodita v navdih tistim, ki še iščejo, in se potegujta za lepe nagrade! En par bomo tudi poročili!

Poznate par, ki se je spoznal na ona-on? Povejte jima za natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com in jima pomagajte do lepih nagrad ter prejmite neomejeno članstvo na ona-on.com, ki ga lahko tudi podarite!

Iščemo zanimive izkušnje s spoznavanjem prek spleta!

Ste svojo boljšo polovico spoznali prek spleta? Ali le dobrega prijatelja, znanca, simpatijo? Anonimno nam zaupajte svojo izkušnjo s spletnim spoznavanjem TUKAJ. Najboljše izkušnje bodo lepo nagrajene!

Še iščete svojo boljšo polovico?

Vas je pomlad končno ujela in ste že srečno zaljubljeni ali svojo boljšo polovico še iščete? Če ste eden tistih, ki letošnjo pomlad še nimajo tistega nekoga posebnega - poiščite jo s pomočjo ona-on.com! Tako so se spoznali tudi Jerneja in Mitja, Nina in Gašper ter Sabina in Sašo.

Še niste na ona-on? BREZPLAČNO se registrirajte in med več kot 160.000 samskimi poiščite pravo zase!

Že na ona-on? Izkoristite pomladno akcijo – 50% na vse članarine!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri