Najhitreje do zmenka z novimi storitvami na Ona-On.com

  • 04.02.2013

Veseli nas, da v lanskem decembru in letošnjem januarju doživljamo neverjeten porast uporabe, saj se nam je v dveh mesecih pridružilo več kot 7.500 novih iskalcev partnerjev, skupno pa nas je že blizu 120.000.

Ključna novost na ona-on.com  je hitri IM klepet, s katerim je dogovarjanje za zmenke na podlagi skupnih interesov postalo še hitrejše in enostavnejše. Prav vsi uporabniki te dni prejemajo tudi brezplačno možnost preizkusa nove storitve, pridružite se tukaj in preizkusite brezplačno!

 Im klepet


Brezplačno preizkusite IM klepet na Ona-On.com

 

 

Za letošnje Valentinovo načrtujemo splavitev mobilne aplikacije za pametne in malo manj pametne telefone, ona-on.com bo zelo kmalu na vseh mobilnikih s spletnim brskalnikom! Seveda pa se bomo družili tudi v živo, ponudbo februarskih spoznavnih dogodkov preverite tukaj.

 


Ona on dogodki

Pestra ponudba spoznavnih dogodkov na Ona-On.com

 

V letošnjem letu načrtujemo številne nove storitve, tako da uporabnikom nikakor ne bo dolgčas, za zmenke pa bomo skrbeli tudi v živo, saj načrtujemo izvedbo blizu sto spoznavnih dogodkov po celi Sloveniji! Iskrilo, kadilo in smodilo se bo od osvajanja in zapeljevanja.

 

Nenazadnje pa je tu še naš Brane, ki išče punco (www.iscempunco.si), ki mu na vse kriplje iščemo idealno spremljevalko ;) Če si prava zanj, se mu oglasi in se pridruži spoznavanju, osvajanju in zabavi! 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri