Tadej Golob: Tam spodaj

  • 20.01.2008

Seks v peklu. Bo? Ne bo? Kakšen bo, če bo?

O dilemah nebeškega cigumiganja smo že ugotovili, kar smo pač ugotovili, a ker kot pisci in bralci Playboya tja itak ne bomo dospeli, so tovrstna vprašanja zgolj akademske narave. Mnogo bolj bi nas moralo zanimati in skrbeti bivanje v drugi smeri. Kako bo s tem tam spodaj, med peklenščki (zakaj nihče ni nikoli omenjal peklenščic?), v žveplenih parah, vrelem olju in kar je še neprijetnega? Bomo še umakali? Mislim, da bomo ... bojim se, da bomo.

Kot veste, so pametni ljudje že dolgo tega pogruntali, da mora biti pekel razdeljen na različne težavnostne stopnje, da mora biti urejen nivojsko. Neka razvrstitev glede na resnost prekrška, ki te je pripeljala tja, pa vendar mora obstajati, če hočemo govoriti o božji pravičnosti. Najbrž ne bodo stlačili v isti koš revežev, ki niso plačevali parkirnih listkov, in onih, ki so nekoga premišljeno poslali v večna lovišča? Vsaj upam, da ne.

Tako naj bi se – prosto po Danteju – v prvem krogu znašli tisti, ki so imeli to smolo, da so živeli pred Jezusom in niso mogli verjeti v njegov nauk, ker ga pač ni bilo. (Hm, čigava krivda je potemtakem to? Njihova, Jezusova ali božja?)

Pa recimo, da je cerkev malo popustila in da se bomo tam znašli tudi grešniki brez zakramentov iz 21. stoletja. In potem posedali ob kakšnem jezeru, preživljajoč se v potu svojega obraza, loveč ribe, drugače nam pa naj ne bi bilo hujšega. Vikend ob jezeru in ribolov? Zveni kot počitnice, ne? No, ne čisto. Zanesljivi viri namreč poročajo, da nas tam čakajo moderna dekleta, seksualno ozaveščena in prebujena. S točko G, aritmičnim poskakovanjem, sadomazo utrinki, o katerih so prebrala v kakšnem Cosmu, Kaprici ali Evi, in športno naravnanostjo fuka, ki vrednost le-tega enači z izpahnjenim pelvisom ljubavnika. Njim dopovedati, da zahteva dober seks le malo človeške naklonjenosti (da ne rečem ljubezni) in posluha za ritem, je zahtevna naloga že na zemeljskih prostranstvih, tam spodaj bo pa to neizvedljivo. Ampak to ni še nič.

Kako bodo (na)fukali tisti malo niže? Pričakovati je, da se bodo njihove zemeljske seksualne tegobe nadaljevale in še malo stopnjevale. Da tisti, ki so bili levaki še za svoje žive dni in jim ni uspelo seči po kruhu, tega ne bodo stlačili v usta niti v peklu. Stradali bodo še naprej, da pa bo zadeva zanimivejša, se jim bodo pred očmi ves čas sprehajale najlepše ženske tega in onega sveta. In samo reči bi morali, lezi, sedi, poklekni ... ali karkoli, pa bi bile njihove, ampak jih bo vsakič, ko bodo to skušali izdaviti iz sebe, napadel tak napad jecljavice, rdečice, kolcanja, riganja, pljuvanja ali prdenja, da bodo odgnali še najvoljnejšo med peklenskimi kurbami.

Tisti, ki so v tem življenju glodali potico, te tam seveda ne bodo več deležni. Namesto dolgonogih, joškatih, pravilno oblikovanih samic jih bodo obletavale zaobljene mesne kroglice brez edinih maščobnih žog, ki so zaželene na ženskem telesu. Tisti pa, ki jim je ta podvrsta ženske lepote na neki čuden, sprevržen način všeč, bodo na krožnik dobili miss anorexium infernum in ožuljenine na najbolj občutljivem delu moškega telesa. Da bodo ponujena ženska telesa konzumirana, bo skrbel trop repatih uslužbencev, ki ne bodo dopustili, da bi se kaznjenci izvlekli z zatekanjem k vzdržnosti ali onaniji.

Ja, onanisti, tudi njim ne bo ravno fino. Domnevamo lahko, da se jim bo po vsakem drkanju njihov one skrajšal za milimeter do dva in da bodo v kratkem drgnili meglo med nogama, ali pa, da bo orgazmično ščemenje zamenjala bolečina, ki jo človek občuti, ko mu s tanko iglo iščejo živce modrostnega zoba.

Najebali bodo tudi tisti, ki so v tostranstvu veljali za žrebce. Dobili bodo majhne tičke, tako majhne, da bi, če bi bili le še malenkost manjši, popolnoma izginili, pa še ti bodo trpeli zaradi pogoste moške težavice, ki jo v strokovni literaturi imenujejo curaklova neučakanost, nekateri pa tudi prezgodnji izliv.

Ob upoštevanju predpostavke, da je pekel kot del božjega kaznovalnega sistema v svoji zaključenosti popoln in simetričen, lahko domnevamo, da bosta razočarani vzklik čakajoče na vbod ob uzrtju mravljinca (peklenske profesionalke ali sogrešne amaterke, če bodo taki stiki dovoljeni) in mravljinčev prvi in poslednji trz sovpadla in da se bo ubogi grešnik potem moral spraviti z glavo (zgornjo) med njena bedresa in dokončati začeto, kar pa ne bo mogoče. Slurp, slurp, slurpanje bo trajalo v nedogled, dokler ne bo revežu jezik tako nabreknil, da ga bodo morali nadzorniki odstaviti, sicer bi tvegali zadušitev.

Abstinenti, kaj bo z njimi, s tistimi, ki so se v življenju prostovoljno odrekli seksu, so jo pa kako drugače zagodli, da so se znašli v podzemlju? Hm, te bo peklenska zvitost obdarila z nenehno erekcijo in zaprla v posebno ogrado, po kateri bodo lahko tekali sem ter tja s svojimi proti površini Zemlje usmerjenimi penisi, prepevajoč tisto Šifrerjevo Bil sem fant, mlad vesel in rad sem lepe pesmi pel ... In spet Bil sem fant mlad vesel in rad sem lepe pesmi pel ... In spet ... In spet ... In spet ...

TEKST: Tadej Golob

ILUSTRACIJA: Sašo Jankovič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri