Pika G.: Vaginalni monolog

  • 21.02.2008

Ne, liže je pa ne. To pa ne. Nikakor. Pod nobenim pogojem. Ne sveže umite in natrte s kremo, ne obrite in vse gladke, ne košate in zaraščene in mehke. Ker je pač ne. Nič nima proti njej, pravi. Pravzaprav mu je kar všeč. Obrita še posebej. Ampak, jebiga, ne more. Kot, jebiga, se jaz ne grem anale. Kar tolaži njega. In razpizdi mene.

(Foto: Uroš Potočnik)

Tip, ki ne liže pičke, je v principu pičkin dim. Zame ga ni. Ker jaz sem, kar imam med nogami. V nasprotju z njim. In če me obožuje, kot tako veselo ponavlja, da me, potem naj me ljubi celo. Z eno izjemo. Brez anale. Punca ima vendar pravico do majcene kaprice, ne? Sem pač prepričana, da je rit prej fukaški luksuz kot osnovna seksualna potrebščina. In jaz sem bodoči nedeljski tip štacune. Majhna in z omejeno ponudbo. Tako rekoč osnovni model. Vedno odprt, ampak ne vedno zadovoljiv.

Saj priznam, čudovit človek je. Rože mi kupuje na ravno prav odmerjene časovne intervale. Mi ravno pravkrat pove, da sem oh in sploh. In ravno prav skupnega imava, da sva še lahko različna. Ampak kaj so mu pizde naredile v rani mladosti, da mi zdaj travmira? Rekord mu je jebenih pet sekund. Zanj predolgih, zame prekratkih. Totalno sranje, skratka.

In zdaj, pazite, se jaz odločim, da me ta tip ne zanima več. Da je te faze konec. Da ne rabim dedca v kikli. In kar je ključno: ne bom si je več drsala sama, pa konec! Nakar popizdi. Totalno. Spuca mu kurac do amena. Ker sem baje total ubrisana! On je ja sijajni ljubavnik, bivše ga menda kar niso mogle prehvaliti, nobena se ni pizdila zaradi nekakšnega kunilingusa, ki da so si ga itak izmislile zafrustrirane feministke. Zato naj se obrnem kar na Vero Kozmikovo. Nanj pa naj ne računam. Ker on take sitne babe ne rabi. Pa pika.

Hej, mačo, srečen kurac pri izbiri nove luknje ti želim! Da bo nezahteven, samovlažilen model! Si prepričan, da take sploh še delajo? In tudi če jih, misliš, da boš s tako srečen? In kaj ti garantira, da ne bo sčasoma ugotovila, kako fajn je, da ti jo kdo poliže? Če ne ti, pa kdo drug ... Potem pa, bejbi, boš ti tisti, ki si ga sprehaja sam.

TEKST: Pika G.

FOTO: Uroš Potočnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri