Pika G.: Prvinski nagon

  • 24.05.2007

Fafanje je umetnost. Stvar talenta. In ljubezni. Če jo tvoj kurac pušča hladno, če ni videti srečna, ko ji ga vržeš v obraz, potem ne boš nikoli vedel, kako bi ti ga potegnila, če bi ga imela res rada. Ne tebe, njega. Ne pozabi: je razlika. Razlika med fukom stoletja in rutinirano mehaniko. In ta razlika je očitna.

(Foto: Ivana Krešić)

Pa ne gre le za fafanje. Za požiranje, goltanje do globočin, ne gre le za usta. Gre za drkanje, za harmonijo prstov in jezika, za sesljanje, oblizovanje, božanje, pritiskanje, za dlakocepsko raziskovanje prepovedanih območij med tvojo ritko in grmičjem bujnih dlak. Preprosto. Če ga ima rada, jo boš težko spravil stran. Pa saj je ne boš hotel spraviti stran. Razen seveda, da se ji oddolžiš.

A pazi! Tudi lizanje pičke je umetnost. Stvar talenta. In ljubezni. Zajebana sem, vsaj jaz, ne moreš me pretentati. Predobro vem, kaj dam in kaj (lahko) dobim. Razlika je očitna.

Premalo je takih bejb, vem. Ugotavljam. Gledam, se pogovarjam in se čudim. Vse bi dale noge narazen in obležale tam, malokateri je jasno, da romantične teve drame ključne momente izpustijo. Pari ne ostajajo skupaj, ker ona tako neverjetno dobro leži pod njim in vsake toliko trzne in reče aaahh, potem pa je nov dan in srečna zajtrkujeta rogljičke in kavo, porkaduš! In če meni ni dovolj, da me trikrat mimogrede oblizneš, preden se vrneš k natepavanju, potem tudi to, da ti ga za boljši končni vtis kot del obveznega programa vzamem v usta, na hitro pocmokam kot z onim ogromnim roza čigumijem, za katerega nikoli ne vem, zakaj za vraga sem ga spet kupila, ker ga po minuti pljunem ven, ne more biti okej!

Ali pač tudi? Smo nekatere pičke, ki ljubimo kurce, preprosto nadstandard? Sem res več, kot si želiš? Več, kot dobiš? Si mehanik ali Michael Douglas?

Pika G.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri