Pika G.: Predlog

  • 27.12.2007

Osel gre pač samo enkrat na led in jaz sem si tokrat prvič in zadnjič po fuku namesto čika prižgala televizor, da mi je vesela druščina dveh transvestitskih teve evangelistov, poklicne striptizete in v bisere zavitega utelešenja spodobnosti v nekaj minutah, kolikor sem osupla zrla v to bizarnost, stolkla libido v nulo. Opomogla sem si šele po nekaj dneh. Aja, dotolkli so me s striptizom. Na suho.

Sem pač občutljivo bitje. Reagiram. In reagiram hitro. Konkretno. Pijanduri, ki me bo brez nakladanja žicala za prispevek k novemu litru najcenejšega iz najbližje štacune, bom takoj odprla denarnico. Če pa mi začneš v nekakšnem kvaziznanstvenem diskurzu disertirati o stvareh telesa in jih banaliziraš pod pretvezo podiranja meja in popuščanja zavor seksualno kao zavrtega naroda, sem kot že davno podrto in v splošnem prilično nezabremzano bitje v resni nevarnosti, da mi to pusti posledice. Posebej v delikatni postkoitalni fazi.

Nič ne rečem, če bi se dalo, bi končala razpravo o striptizu tako, da bi taglavnemu tipu v kikli zategnila njegovo ročno, skrito nekje v hulahopkah, in ohranila svoje seksualno življenje, s striptizom za domačo rabo vred, nedotaknjeno. Ker pa sem poleg vseh drugih zanimivih lastnosti, ki me definirajo, še prikupno avtodestruktivna, se pač ni dalo izogniti kolateralni škodi, kot bi se moderno reklo 67-urni suši brez želje po dežju.

Se pa iskreno veselim trenutka, ko bodo vse te teve pičkice le zmogle eno tako sočno, direktno debato o tem, kaj jim hodi po glavi med fafanjem. Če sploh kdaj fafajo, seveda. Takrat naj me, prosim, nekdo obvesti, da si rezerviram tiste pol ure. Ker to me pa res zanima.

Pa tebe? Si se kdaj vprašal to sila preprosto vprašanje? Se ti je zdel odgovor logičen in jasen? Hm, si res živel v prepričanju, da ji silni užitki preprečujejo kompleksnejše preskakovanje impulzov med sinapsami tam nekje v možganskih labirintih? Da ga torej vleče in med mlaskanjem žonglira z eno samo ugotovitvijo: v ustih imam šampiona, o srečna jaz?!

No, nič ne rečem. Tudi to se zgodi. Vendar – redko.

Heh, saj pravim, tale debata bi znala biti še hudo zanimiva ;)

TEKST: Pika G.

FOTO: Uroš Potočnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri