Pika G.: Pod krinko

  • 07.02.2008

Kako dolgo lahko ženska fura dvojno življenje, preden jo zjebejo čustva? In zakaj moški s tem nimajo težav? Je odgovor res v stereotipih? Še huje: je res vse v genih? Mama, si spet ti vsega kriva?

(Foto: Uroš Potočnik)

Okej, seveda ti ni nič jasno. Vse krasno, kot izmišljeno, ravno prav zakurjeno, ravno prav rajcig in ravno prav meseno, potem pa tole: jebeni izbruh čustev. In to po fuku, ki je bil prevelik za tisto malo stanovanje. Tektonski rodeo s crkljanjem in poljubčkom za slovo. Zdaj pa bi ti radi vzeli zlato medaljo! Ker bejba travmira. Pa si mislil, da si podmazal tako, ki je ja tako ziher zaljubljena v svojega tipa, da bosta lahko do onemoglosti seksala brez kake nepotrebne jebe!

Jok, faker moj, odpade. Tebi pač paše tako na frišno zahajcano življenje, papricirano s telovadbo, in od mene ne pričakuješ nič, jaz bi pa kar naenkrat rada več. Vse in še svet. Čeprav sem podpisala pogodbo brez obvez. Pa saj plačujem penale, četudi se ti morda zdi, da zdaj plačuješ ti, ker ti težim na hard! Ker mislim nate, ker te čakam, ker te sanjam, ker o tebi sanjarim, potem pa ležem z dragim in mu grulim sladostrastno v uho, medtem ko me razvaja, kakor je bilo včasih dovolj in preveč. In se pri tem zvijam v krčih krivde in ne vem, ali naj ostanem z njim ali pa je čas, da tvegam, prekinem in … grem.

Kamorkoli. Skratka, silna ontološka vprašanja poraja tole najino fukljanje brez obvez in nihče mi ni povedal, da se bom morala ukvarjati z njimi, kot ni nihče posvaril tebe, da boš iz mene kar naenkrat naredil zmedenega filozofa, ki ne ve, kaj hoče, ve pa, da je najbolj boleče, če si vse skupaj fino zakompliciraš. In zakaj bi se imeli fino, če lahko trpimo in se ceframo na kosce?!

Dokler je bila to elektrika, ki naju je napajala po kavčih, preprogah, zakonskih posteljah, pisalnih mizah, družinskih avtomobilih in moških vecejih, kjer je klientela bolj odprta do nenamenske uporabe tega svetišča vsakovrstnega izločanja (no ja, pa saj je tudi to izločanje; v bistvu je izločanje vse, kar to je), skratka – dokler je bilo to samo takole malo za popestritev rutine, je bilo super in fajn, zdaj pa fizikalka zahteva povišico. In to s stavko. Mi boš dal odpoved ali mi boš rekel, da me imaš rad?

TEKST: Pika G.

FOTO: Uroš Potočnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri