Pika G.: Orodjar

  • 24.11.2007

Bil je neki tip. Tip je nategnil bejbo. Tip je posnel svoj mali pornič. Pardon, njen mali pornič. In se vrnil v svoje malo fukaško življenje. Njo pa je ka­tapultiralo na naslovnice in v nenasitno tračarsko vesolje. Primerov je bilo v zadnjem času precej. Vzorec je jasen. Vprašanje ostaja: čigav je kurac?

(Foto: Uroš Potočnik)

Kdo so ti podjetni serviserji, ki se spravljajo nad Playboyeve starletke in gibčne šolarke? Posodijo orodje, podmažejo češplovje, a ostanejo brez aplavza. Ne dajejo avtogramov, ne bežijo pred fotografi, ne izmišljujejo si opravičil. Ker jih nihče nič ne vpraša. Ker jih nihče niti ne opazi. Ejakulirajo in grejo. V fitnes, kar se mene tiče. Po kruh in mleko. Ali po otroke v vrtec. Samo v legendo ne.

Ziher jih to boli. Jih res? Jebiga, mene bi. Da neka sopihajoča nimfeta pobere ves prezir in vso slavo, mene pa v odjavni špici vtaknejo med scenografijo? Rekvizite? Nujno zlo? Halo! Kaj pa enakopravnost med spoloma? Kaj pa zasluge za narod? Kdo je tukaj nor? Kdo tukaj jebe in koga jebejo?

Sori, fantje, ampak zadeva je simptomatična. Pa ne gre za mantro o grozeči in ogrožajoči svobodni ženski seksualnosti, ki jo je treba razmrcvariti in pičko hedonistično temeljito politi z gnojnico. Ni stvar v tem, da se njemu tolerira, njej pa ne. Gre za veren posnetek stanja. Na Slovenskem so pač ženske močnejši spol. Ženske vodijo igro. Živimo totalen matriarhat. Vprašajte Cankarja, Ruglja ali Godino! Logično je, da opazimo žensko. Logično je, da jo vlačimo po zobeh. In logično je, da se faker skrije. Kurček uplahne in se zvije pod trebušček, njegov lastnik pa zleze v rit svoji mami. Ja, mami. Preklete slovenske mame. Vprašajte Cankarja, Ruglja ali Godino.

Slovenski videoporivač je pač mlačna reva. Srečen je v svoji ne­opaznosti. Ne kriči po pozornosti. Zadovoljen je, da mu je bejba ukradla šov. Poba je pač statist. Le statist. Prišel bo na sceno, oddelal svoje in poniknil. Nikoli ne bo herojsko prijezdil na pomoč soigralki. Ne bo poslal pisma bralcev in jo vzel v bran. Vijolični kurac se ne bo identificiral.

Slovenci imamo Cassandro. Nimamo pa svojega Sifredija. Zgovorno.

TEKST: Pika G.

FOTO: Uroš Potočnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri