Pika G: Kurjava

  • 28.11.2007

Biti spodaj brez je najbolj vroča stvar, ki se vam lahko zgodi v teh mrzlih dneh.

(Foto: Shutterstock)

lašč, volneno krilo, najlonke, vmes pa nič, se glasi moj recept za kurjenje. Ali se gladki nežni najlon samostoječe oprime stegen ali pa se obesi na halterčke, je pravzaprav vseeno. Oboje ima enak efekt. Samo-stoječ.

Ko mi s prsti spolziš od kolen tja gor pod mehkim blagom, uživaš, priznaj. In ko ugotoviš, da je svilnata koža postala gosto krzno, ti postanejo kavbojke pretesne.

Medtem me zalivajo sokovi naslade. Rajcam sama sebe. Rajcajo me tvoji prsti. Tvoj pogled. In ja, rajcam tebe. Ker oba veva, da je med nama in vsem, kar si želiva, le ena sama samcata zadrga. Onkraj nje, na drugi strani, se veličasti tvoje utripalo. Moj manjkajoči člen. Žival, zbujena iz zimskega dremeža, dviguje svojo slastno škrlatno glavo. Ker me voha. Ker čuti, da sem blizu. In ker ve, kako me mora samo nasloniti ob mizo, dvigniti to odlično krilo, me prijeti za rit in že ga lahko zarine tja, kjer je tako pričakujoče mehko, cmokajoče in toplo.

Od zadaj, od spredaj, z jezikom, s kurcem, s prsti, ob steni, v avtu, na mizi … Variacij na temo je nebroj. Nobena, prav nobena me ne pušča hladne.

Veš, poletje brez hlačk je predvidljivo. Pričakovano. Običajno. Gola koža je povsod. In vse diši po seksu. Zdaj pa je v zraku neki drug vonj, po praznikih in kuhanem vinu in klobasah. Fuk je skrit pod debele kovtre, ker golo meso, pravijo, v teh dneh ni ravno zdravo. Premraz je, ja, za razgaljeno češplovje. A vsake toliko vseeno tvegam. Za določene stvari je pač vredno zboleti. Za eno cigareto, recimo, prav nikoli.

Tekst: Pika G.

Foto: Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri