Pika G: Kaj je obleka?

  • 24.10.2007

Kaj je obleka? To, čemur ženska pravimo, dišalo bi prav tako lepo z obleko drugo; in ti, da se drugače oblečeš, popolnost svojo bi ohranila vso … (prosto po Williamu, Otonu in Juliji)

(Foto: Shutterstock)

Ne, ne, ni tako enostavno. Naivnež bi si sicer res mislil, da je najbolj špasno, ko odpade še poslednja krpica in je meso tam na voljo brez ovir njegovim pohotnim krempljem. Njemu s pulzirajočim kembljem med nogama je pač odveč vsa tista navlaka, ki stoji med njim in njo, ki ga vabi v svojo češpljo, korenjaka. Take dedce sem spoznavala doslej, taki so me slačili, priznam. Dovolj je bila okrogla rit v tesnih kavbojkah, dovolj razgaljen trebušček nad tekaškimi pajkicami, ravno pravšnji dekolte, ki je iz malo naredil več, da sem postala tarča in jo je napičil naravnost v center s tisto svojo neučakano erekcijo, ki je hotela vse, brez vsega, in to takoj.

Dokler ni niza teh preprostih kerlcev, ki so hoteli čim prej priti tja do pičke, prekinil on, ki je v meni očitno videl fuk potencial, mu pa kolega name še ni vstal. Peljal me je v svojo spalnico, mi še oblečeni v roke porinil lično škatlo in pokazal nekam vstran: »Tamle se lahko preoblečeš.«

Ne slečeš. Pre-oblečeš.

Priznam, za trenutek je bil tilt v moji glavi. In nekaj trenutkov kasneje bela čepica na njej. V kopalnico sem šla jaz, mokra od želje po uplahnjencu tam v njegovih hlačah, iz nje pa je prišla presušena sestra Betty, kot je pisalo na tisti snežni uniformi, ki naj bi menda imela nekaj z zdravstvom. In erotiko. Ampak tako kot sestra Joži pri zdravniku pod svojo haljico ne nosi štrumpantlov (ali pa jih vsaj dobro skriva), tako je tudi ves erotični naboj emigriral z mene, male maškare. V njegov kurac. Ja, bila sva nekompatibilna. Milo rečeno.

Jaz pač ne delam v tem našem ubogem zdravstvu. Nisem (več) lolitasta šolarka. In policistka sem le, kolikor me za to kvalificira občasna uporaba mufastih lisic. Nuna pa sem lahko zgolj v tisti cerkvi, ki slavi veliki K. Tam svojega boga častimo goli, taki, kot nas je menda ustvaril neki čisto drugi bog.

In v kaj veruješ ti?

Tekst Pika G.

FOTO: Sasha Radosavljevich/Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri