Pika G.: Dvojina

  • 04.02.2008

Za trenutek odloži delo. Meditativno se zazri v daljavo. In pomisli na žensko z žensko. Tipična, pravzaprav stereotipična moška seksualna fantazija. In malo manj tipična, pa zato vse pogostejša ženska seksualna realnost. Pustiva globoke sociološke in psihološke razlage ob strani. Medtem ko se v tvoji glavi lizljata in grizljata dolgonogi samički z D-košarico in rdeče nalakiranimi nohti, ti jaz ponujam poročilo s fronte. Te zanima?

(Foto: Uroš Potočnik)

Priznam, že od takrat, ko sva s sosedovim mulcem na skrivaj listala po fotrovih Startih, me vzburjajo gola ženska telesa. Vendar je moje ljubezensko in seksualno življenje ubralo precej konvencionalnejšo pot – telesne sokove sem si, ne da bi to posebej problematizirala in ozaveščala, izmenjevala pač samo s fantki, čeprav sem od nekdaj drkala na ženske. Ne verjemite bejbam, če vam govorijo drugače. Tiste, ki vzdihujejo ob naoljenih Cosmo mišičnjakih s colgate nasmeškom in surfom pod pazduho, imajo sobo polno plišaste menažerije.

In igrajo se z medvedki, ne s kurci.

Zgodilo se je, kot se strastne reči rade dogajajo, na veceju. Pobuda je bila njena, jaz pa nisem rekla ne. Priložnost sem zgrabila z obema ustnicama in ji pustila, da se zaliže vame. Nič posebnega. Pa sem stegnila svoj jezik v njeno mokroto. Bolje. A prekratko. Ni mi pustila dominacije. Bilo mi je jasno, da hoče nadoknaditi, ker je v domači postelji vedno spodaj. Okej, sem si mislila, uživaj. Pokaži, kaj znaš. Konec koncev sva tu, nališpani in pijani, ker je tvoj rojstni dan. Upihni svečko in odvij darilo.

Bila sem mokra od pričakovanja, ko mi je mojstrsko, kot znamo le ženske, odpela oba gumba na hlačah in so te kar same zdrknile h gležnjem. Ženske vedo, kje polizati; ženske vedo, kje žensko srbi ... Čakala sem, da se mi odpre Sezam lezbične ljubezni, in jih dobila po pički. Jebiga.

Bejba mi jo je polizala tako na hitro in tako površno, tako bedno skratka, da bi jo pri polni zavesti poslala na tečaj prve pomoči, da ji razložijo fiziognomijo pičke. Tako pa sem ji pustila, da me je, ko se ji je zazdelo prav in zveličavno, pograbila za lase in povlekla na kolena. Medtem ko je z levo roko dvigovala svoje že tako prekratko krilo in hkrati vlekla na stran tisto prosojno zaplato tangic, me je desnica že vlekla k njej in vanjo. Oblizovala sem njeno toplo meso, sprva počasi in plašno, kot se za debitantko spodobi, potem pa vedno hitreje in vedno globlje. Ni mi pustila dihati, vlekla me je med svoja stegna in vedno močneje, povsem brez ritma, butala obme. Ko sem mi je že meglilo od pomanjkanja kisika, jezik pa grozil z žulji, ji je končno prišlo. Medenica je nekajkrat trznila, mišice so popustile. Bil je (s)eksperiment. Znanstvena metoda: sodelovanje z udeležbo.

V tistem trenutku, ko se je odločila, da bo mojo (povsem osušeno) nepotešenost odrešila z besnim zabijanjem svojih prstov, sem popizdila. Subtilno, prefinjeno, damsko. Okej, hinavsko. S talentom, ki mi ga je zavidal cel dramski krožek naše osnovne šole, sem zaigrala instantno vzburjenost, parkrat sunila z ritjo proti njenemu ksihtu, izdavila nekaj skoraj pristnih orgazmičnih krikov, jo pogledala s tistim joj kolk je blo to super ampak slabo mi je pa tud izrazom v očeh – in jo pustila tam med dvoslojnim papirjem, vonjem po milu in urinu, z vece račko v rokah.

Bilo je prvič, a ne zadnjič. Alkohol je jeba. Pač. In jaz se nikoli ne naučim. Se pa zato toliko bolj pohotna vsakič znova vrnem k svojemu fakerju. Ki ve, kaj potrebujem, kako in kje. Morda je problem v meni, ne vem, a dejstvo je, da smo ženske, oborožene z vsemi temi babjimi cajtngi, (vse bolj) sebične fukare. Jaz pa z drugimi sebičnimi osebki nisem najbolj kompatibilna. V seksu sploh ne. Potrpežljivosti pa mi je pri fuku itak vedno manjkalo.

TEKST: Pika G.

FOTO: Uroš Potočnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri