Pika G.: Decibeli

  • 22.01.2008

Obožujem tišino in fukam glasno. Dober fuk je glasen fuk.

Vsaj takrat, ko sem jaz zraven. In potem, potem rabim tišino. Besede uničijo epilog in pustijo grenak priokus. Kajti kaj so besede proti vrhunski govorici telesa? Banalnost.

Sem pička, ki ji ne spodrsne na mišicah, ampak pade na besede. Besede so moja predigra in bolj ko se razum umika nagonu, bolj stavčne konstrukcije razpadajo na vzdihe, krike in občasne enozložnice. Ko nama pride,

ko je vsega konec, utihnem.

Se resetiram. In to traja.

Zato popizdim, kadar prehitro odpreš usta in namesto da bi svoj jezik uporabil koristno in ga še malo namočil vame, zineš kaj globokega o tuširanju. Vstani, pojdi in me pusti, da se spet sestavim! Ali pa ostani tiho in počakaj, da si spet obujem drsalke in znova začnem najino besedno igro vse do naslednjega zdrsa na tvoj trdi trdi led.

Vem za gospodične, ki so zgovorne edino le med seksom in ki si namesto postko-italnega čika v usta vtaknejo problematiko papeževega zdravstvenega stanja, svetovne blaginje in zadnjega filma z Bridget Jones, potem pa vstanejo, se umijejo, oblečejo in kar je še teh tehnikalij ter se spet preobrazijo v navadne tihe sive miši. Zanje vem zato, ker to tipi sovražite. Všeč vam je, če kriči, ker jo spravljate ob pamet; če miga, da v svojem ritmu premika pohištvo in z njim buta ob steno; če vsake toliko, ampak res vsake toliko, reče kakšno po vzoru vaše najljubše porno starlete; in če vam ga dobro, mlaskajoče potegne. Potem pa se verbalnosti že nehajo.

Do tod vse prav. A če bi bilo po moje, bi se znova začele šele ure po tem, ko prepoteno telo zraven mene že izreče svoje prve besede. Kajti vedno spregovori on. Vedno ti. In vedno to dojamem kot izdajo. Kot beg.

Ostani z mano. Bodi tiho.

Je v tem čar ljubimcev za eno noč? Še bolje, ljubimcev za en fuk? Ker se seks ne konča s pogovorom, ampak z orgazmom? Ženska včasih potrebuje le tiča. Ali drugače: ne psihiatra, ampak samo njegov kavč.

TEKST: Pika G.

FOTO: Uroš Potočnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri