Pika G: Če seksaš, fukaj

  • 24.05.2007

Piši bolj direktno, mi je rekla. Bolj na hard. Če seksaš, fukaj z bralcem, če te zrajca bejba, povej, da hočeš njen jezik v svojem sladkem mesu, in če te kdo vpraša, ali so moški napaka, reci, da ja, ampak da lahko pri tebi vsak interesent opravi popravni izpit. Evo, urednica draga, tale je zate!

(Foto: Fulvio Grisoni)

Zadnjič sem bila na koncertu. Zakajena hala, da so mi leče kamnele v očeh, razprodano, a gužva ravno prav­šnja, da sem brez problema našla svoj prostor med mastnimi metalci in uglajenčki v plaščkih, se parkirala na to razgledno točko in čakala. Nanjo.

Šefica, lahko pisunim o tem, kako sem hotela njen jezik in njeno telo in vso njo, to je res, ampak dejstvo je, da sem stala tam, nepremična, paralizirana od pogleda na oder, in zaljubljeno mežikala vanjo, ki se je kot bitje nad časom in prostorom z večno smotko v rokah vrtela okrog mikrofona, mi polnila oči s svojo univerzalno fatalno lepoto, ki bi funkcionirala ob Bogartu, Hitlerju in Woodyju Allenu, medtem pa je vsak razjeban kos tiste razjebane dvorane drhtel od erosa, ki je prihajal iz njenih ust. Ta glas! Ta obraz, ujet v rdečo svetlobo, zavit v dim. Ta ženskost, ki obvladuje vse! Ko se pojavi taka baba, moški nimajo šans.

Bila je utelešenje moči. In mi smo bili njene igračke. To ji mora biti jasno. Ker je bila ona predaleč, preveč fantomska in nedosegljiva, smo segali po tolažilnih nagradah. Ko sem ga drgnila po jajcih, sem v glavi imela njo. Ko me je pričakal ves pripravljen, trd, pretrd za še en četrtkov koncert, sem vedela. Ona.

Magija je držala do konca. Do doma. Ko mi ga je končno zarinil tja, kjer bi me morala s svojimi dolgimi prsti pofukati ona, je šel skozme njen glas. »Zate ... zate ...« In je postelja tolkla ob zid in so rolete ostale dvignjene in je gorela luč, pa nič zato. »Svet izgine, s stopali se dotaknem tvojih ...« Življenje na njen soundtrack.

Ime ji je Mina Š. In to res ni reklama za Melodrom.

Pika G

Foto: Fulvio Grisoni

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri