Pika G.: Avtoerotika

  • 24.05.2007

Sedim za tem svojim malim črnim kompjuterčkom, škilim v odsev v oknu in rajcam samo sebe.

(Foto: ?)

Joškice so ujete v črno mrežico, prepredeno z nitmi rožnate. Tam doli enaka barvna paleta, le drug kroj in še manj tkanine, ki se med ritnicama poredno skrije in privre spet spredaj na plan, da le diskretno zakrije gost črn pas dlačic, ki kar kričijo po dotiku, prstih, po jeziku.

Za pasom, tam tik pod orgazmičnim popkom, se proti stegnom bohotijo halterji in pomagajo nežni rožnati najlonski mreži moje noge ujeti v popolno sožitje s sladkimi lakastimi čeveljci, ki napnejo mišice in jih tudi v postelji ne dam dol. Ne, še posebej ne v postelji. Oba zrasteva z njimi. Jaz par centimetrov, on par centimetrov.

In ko izginejo hlačke, v njih vidim svojo pičko. Vsaj tako se mi zdi. Ko sem samo še v štrumpantlih, ki uokvirjajo žamet moje češplje, in čevljih, ki v svojem sijočem laku skrivajo mojo sočno goloto, naju lahko z enim samim oblizom spravim na rob blaznosti. Kar dajem, jemljem zase. Fukam oba.

Mokra sem že, ko vsakič znova odvijem rožnati paket s črnim trakom, in spet se medim, ko zlagam vanj krpice eno po eno nazaj v tisti šušteči svileni papir. To je moj zaklad. Zaklad male nimfomanke. S podpisom najboljših, ki te v štacuni sprejmejo z diamantnimi biči, bisernimi nasmehi in porednimi pogledi.

Mogoče se bo slišalo čudno, ampak nikoli se nisem počutila bolj ženska kot takrat, ko mi je temnolasa prasička v rožnati haljici in s črnimi očalci na konici nosu zavijala te male dragocenosti in je meni kot otroku igralo srce, on pa, moj moški, je suvereno zamahnil s kartico: »Tole plačam jaz.«

Ne, ni bilo malo. Bilo je še več. A samozavest je pomembna, in on to ve. Ve, kaj me rajca, in jasna so mu pravila vezane trgovine.

Pravi, da je bila to njegova najboljša investicija, jaz pa, jasno, hvaležno skrbim za reden donos.

Pika G.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri