Pika G.: Abeceda

  • 25.02.2008

Me rajcaš ti ali tvoje črke? Počutim se kot pofukana Bridget Jones (čeprav imam par kil manj in bi v zajčjem kostumu neprimerno bolje izgledala kot Renee Zelwegger), ko tako komaj čakam na tvoj mejl ... in me od tam spodaj ščegetanje preplavlja po vsem telesu, željnem tvojih predrznih rok, ki silijo pod obleko, za modrček, v hlačke, medtem se ko vsenaokrog naju odvija čisto običajen delovni četrtek.

(Foto: Uroš Potočnik)

Sploh veš, kaj mi delaš? In ali delam jaz tebi res to, kar mi pišeš? Nič ni gotovo. Razen enega: da so črke najboljši rajc. Da močijo hlačke tako, kot jih ne zna omočiti nobena seksualna igrača.

Berem te in ima me, da bi te naskočila kar tam, pred vsemi. Nasadila bi se nate in te počasi, po kapljicah, pripeljala do roba blaznosti. Medtem ko bi zvonili telefoni in bi ljudje prihajali in odhajali po svojih poslih, bi iz črk, ki sva si jih podarila, vrelo hrepenenje in se utapljalo v vroči slini, ki bi jo puščala drug drugemu na koži kot sled nebrzdane strasti.

Jasno ti je, ni mi za čvekanje o vremenu in šefih, otrocih in vrtu ... zato se samo kuriva. Na hard. Na pol ure, na pet minut. S pavzo do jutri. Hočem se igrati. Hočem, da ti vstane že ob misli na mojo rit. In hočem, da mi to napišeš; da me prisiliš, da prekrižam nogi in udušim ščemenje, ki ga nariše tisto malo pisemce v spodnjem desnem kotičku ekrana, skozi katerega se tako intimno druživa ...

Zanima me, me boš kdaj pofukal brez besed? Boš, jebač moj, prestopil mejo? Fantaziram, da jo gaziš kot nemški pancer, čeprav mislim, da bom jaz tista Kitajka, ki se bo prešvercala v obljubljeni svet. Samo vprašanje časa je, kdaj bom dovolj radovedna, da bom pozabila na vse, kar me drži nazaj. Strgala se bom s ketne in namesto pisma boš dobil paket z eksplozivno vsebino. Lakmusov test – me rajcaš ti ali tvoje črke? Si kurac znalac ali jebeni puding? Moje mokre sanje ali krastača, ki me bo zbudila iz njih?

Ne, bejbi, to razmerje ne bo samo virtualno;)) Verjemi mi, beseda bo meso postala.

Bom pogrešala ... tvoje črke ...?

TEKST: Pika G.

FOTO: Uroš Potočnik

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri