Intervju: Andrej Kuhar

  • 09.02.2012

Pogovor s chefom ljubljanske vrhunske restavracije Maxim Andrejem Kuharjem, edinim Slovencem, ki si je v dveh različnih nemških restavracijah prikuhal šest zaporednih Michelinovih zvezdic.

(Foto: Bor Dobrin)

Spregovoril je o njihovi pomembnosti za restavracije, mojstrskem izpitu in poklicni poti, humanem ubijanju jastogov, črnem priboru, o muhah posebnih gostov kot izzivu, slavnih televizijskih kuharjih in ravni slovenske kuharije.

Intervju z njim si lahko preberete v novi številki Playboya od 10. februarja 2012.

Andrej Kuhar

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri