Ura leta: Playboy je izbral Rolex

  • 10.06.2009

Legendarna znamka je z modelom oyster perpetual sea-dweller deepsea prepričala strokovno žirijo in vas, dragi bralci, ter postala prva slovenska ura leta v absolutni kategoriji.

12 fotografij v galeriji

Kateri so njeni glavni aduti?

»Rolex oyster perpetual sea-dweller deepsea je nov primer Rolexove tehnološke naprednosti in želje po postavljanju najvišjih meril. Je kombinacija tradicionalnega videza in sodobnih oblikovnih podrobnosti, s tehničnega stališča pa je odličen tako zaradi naprednega mehanizma kot tudi zaradi ohišja, ki lahko zaradi novih tehnologij konstrukcije in izdelave kljubuje globinam do rekordnih 3900 metrov,« pojasnjuje organizator izbora in prvovrstni poznavalec ur Bojan Levič, ki o novostih redno seznanja tudi Playboyeve bralce.

Zastopnik zmagovalne znamke na slovenskem trgu, Peter Malalan iz Draguljarne Malalan, za Rolex ne najde slabe besede: »Rolex pri urah ostaja zvest svoji filozofiji: vodotesna ura, avtomatsko navijanje in primerna za uporabo kjerkoli. Nobena druga hiša ne izdela tako velikega števila tako kakovostnih ur, za katere servisno skrbijo vse od prvega dne. Rolex je zame urarska manufaktura v pravem pomenu besede.«

In kolikšno je povpraševanje po zmagovalni uri, ki stane dobrih sedem tisoč evrov, na Slovenskem? »Težavo imam edino pri dobavi.«

V ljubljanski restavraciji Valvas'or pa ni slavil le Rolex, temveč tudi Certina kot znamka z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo ter Cartierjeva damska ura ballon bleu.

Uro leta v vsaki od treh kategorij je izbrala strokovna žirija, sestavljena iz poznavalcev in ljubiteljev ur ter urednikov in strokovnih sodelavcev revij Playboy, Elle ter Ure & Nakit. Glasove ste prispevali tudi naši bralke in bralci, ki vas za to tudi nagrajujemo.

Za seznam nagrajencev kliknite tukaj!

B. B.

Foto: Ivana Krešić

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri