Seksualna patologija 2: Dominatrix turbulentus ali krotenje prepirljivke

  • 16.01.2013

Meri je bila prvovrstna zdravnica, vodila je svojo kliniko in delala 14 ur na dan, pri čemer je nadzoro­vala šest kolegov. Z nikomer ni uteg­nila navezati globljih stikov, ne s svojim osebjem ne s svojim možem Markom.

(Foto: Shutterstock)

Tudi od njega se je odtujila, tako da mu je v postelji utrujene ni uspevalo 'odklopiti'. In na koncu sta bila oba vsega naveličana.

Na eni od seans z mano mi je za­upala, da je skočila čez plot in da je takrat izkusila več ur trajajoč seks, kar je trajalo tudi po nekaj dni v kosu. V tem obdobju so ji ljudje govorili, da deluje umirjeno in prijetno. Nehala se je kregati s prodajalci. In tudi na cesti ni več vozila agresivno. Nasprot­je je bilo očitno. Moja diagnoza: Meri ni bila potrebna samo pogostega, ampak tudi hudega seksa.

Pri Marku sem torej morala doseči, da je do nje postal dominantnejši. Rek­la sem mu, da Meri potrebuje partnerja, ki ji bo zavezal zapestja za vratom in ji medtem s koleni razmaknil nogi ter ji v uho govoril, kako jo bo brez usmiljenja fukal. Svetovala sem mu, naj jo vedno, kadar ga zgrabi, da bi seksal, zagrabi, si jo naloži čez hrbet in jo pokavsa na prvem primernem mestu, na mizi, pultu, v postelji. Naj nikoli ne okleva.

Seveda moram opomniti, da 'ne' vedno pomeni 'ne'. Toda 'morda' pomeni, da še ni povsem prepričana, da jo partner lahko obvlada. Toda Markova odločnost jo je prepričala in delovalo je. Ko je Meri videla, da Mark lahko obvlada njeno agre­sivnost, je popustila in dobila tisto, po čemer je hrepenela.

Seksologinja Kim Anami

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri