Seks v filmih 2012

  • 14.01.2013

Hollywood je končno odkril enakopravnost. V letu 2012 so bili moški pri premikanju meja spolnosti in izzivalnosti v tem precej enakovredni ženskam. Tako se imajo vsi čudovito.

Leta 2012 je bil seks na velikih platnih in malih zaslonih končno videti kot šport, ki je dostopen vsem.

Na kabelski televiziji so meje premikale serije, kot sta Prava kri (True Blood) in Igra prestolov (Game of Thrones), v katerih praviloma častijo žensko goloto. Potem sta se Michelle Williams in Sarah Silverman od glave do peta in z vsemi sočnimi atributi vmes razgalili v komediji Take This Waltz.

A hkrati se je začelo dogajati nekaj revolucionarnega: moš­ka golota. Moški so se začeli slačiti vse pogosteje. Najprej sta svoji orodji v vsej dolžini in takšni, kot ju je izoblikovala mati narava, na ogled postavila Carey Mulligan in Michael Fassbender v filmu Sramota (Shame), močni zgodbi o spolni odvisnosti.

Za vsako dramo in zgodbo o uspehu, kot je Sparkle in v kateri se je nastav­ljala Carmen Ejogo, se je našel odgovor v obliki slačifantovske ekshibicije, kot je drama in zgodba o uspehu Vroči Mike (Magic Mike), v kateri svoje meso ženskam razgaljajo žrebci, kot sta Channing Tatum in Alex Pettyfer.

Mladinski zvezdnik Shia LaBeouf pa je menda po tistem, ko je že odvrgel cunje in ga pokazal v glasbenem spotu skupine Sigur Rós, že začel razmišljati o tem, da bi posnel nekaj zaresnih seksualnih scen v prihajajočem v filmu Nymphomaniac režiserja Larsa von Trierja.

Celo seksi Mila Kunis igra drugo violino pri nagačenem medvedku Tedu, norem na prostitutke.

V vaš užitek, zabavo in zadovoljitev smo prebrskali po lanskih filmih in serijah ter izbrali naslove z najbolj žmohtnimi prizori preminulega leta.

Café de Flore
Café de Flore
Kanadski pop zvezdnik Kevin Parent igra didžeja, ki misli, da mu bo igralka in pevka Évelyne Brochu lahko pomagala pozabiti na ločitev. No, če njej ne bo uspelo, potem mu res ni več pomoči.

 

The Victim

The Victim
V tej srhljivki režiserja in igralca Michaela Biehna igralki Jennifer Blanc v koči v gozdu popustijo vse zavore. Domačo nalogo sta opravila že prej. Kot gos­pod in gospa Biehn, v vlogah torej, ki ju igrata v resničnem življenju.

 

Igra prestolov

Igra prestolov
Ko spletke v Igri prestolov postanejo predolgovezne, običajno to pomeni novo dozo trganja bluz, šeškanja ritk in poplesavanja bujnih oprsij.

 

Kalifornikacija

Kalifornikacija
Camilli Luddginton so moški gledalci Showtima salutirali vseh osem epizod znane televizijske serije. In ni edina, ki bi v tem toboganu razvrata in peripetij zapitega pisatelja Moodyja bila vredna greha.

 

Diktator

Diktator
Diktator Sasha Baron Cohen ima doma celo falango seksi deviških stražark. Med njimi tudi Dominique DiCaprio. Njihova vloga je tudi ta, da mu dajejo mleko.

 

Homeland

Homeland
Po letih ujetništva v Iraku Damian Lewis doma spozna, da njegova seksi žena Morena Baccarin spi z njegovim najboljšim prijateljem.

 

Imperij pregrehe

Imperij pregrehe
Čas prohibicije v ZDA: mafijci, švercanje alkohola in dolgonoge starlete, kot je Meg Chambers Steedle. Ni čudno, da se Steve Buscemi tako dobro počuti v vlogi mogočneža iz Atlantic Cityja.

 

Parade's End

Parade's End
V tej BBC-jevi zgodovinski drami se heroju celo uspe upreti moškožerki Rebecci Hall.

 

A Dangerous Method

A Dangerous Method
Keira Knightley ima na šeškanje po ritki rahlo drugačen odziv, kot si je to zamislil psihiater Michael Fassbender.

 

Piranha 3DD

Piranha 3DD
Playboyevemu dekletu meseca januarja 2001 Irini Voronini uspe priti iz vode brez poškodb in ugrizov. No, vsaj ribe je niso grizljale, tako kot nekatere druge manj privlačne 'igralke' v tej akcijski grozljivki s podivjanimi prapira­njami v glavni vlogi.

 

Prijatelja samo  za seks

Prijatelja samo za seks
Mila Kunis in Justin Timberlake sta se v filmu predala seksu brez obvez, saj prija­telji po njunem pač lahko med seksom izklopijo čustva. Težava je le v tem, da eden izmed obeh vedno misli drugače. Razlog več, zakaj naj prijatelji raje ostanejo prijatelji.

 

Spartacus: Vengeance

Spartacus: Vengeance
Kaj drugega kot nastaviti svoje prekrasno telo gospodarju pa še preostane prelepi sužnji Bonnie Sveen? V časih, ki so veljali za rimske, se je tudi s pomočjo bujnih oprsij, poraščenih grmičkov in čvrstih ritk vzpenjalo po družbeni lestvici. Danes tudi.

 

Konan barbar

Konan barbar
Kaj bomo pa zdaj, ko si nas osvobodil? Alina Puscau z bujnim oprsjem nase opozori pohotnega Konana v tem rimejku akcijskega epa, v katerem Švarcija zamenja postavni Jason Momoa.

 

Strike back

Strike back
V tej Cinemaxovi uvoženi britanski akcijadi o vohunih, ki po vsem svetu razstreljujejo stvari, si tajni agentje vedno vzamejo čas za raziskovanje tega, ali ženske kaj skrivajo tam spodaj. Kot Downton Abbey, le da je drugačno.

 

Neverjetni Spiderman

Neverjetni Spiderman
Emma Stone in Andrew Garfield se drug drugemu nista mogla upreti tudi po tistem, ko so se kamere ugasnile.

 

Boss

Boss
V politični drami o skorumpiranem in maščevalnem županu Chicaga mlada županova pomočnica Kathleen Robertson zanosi z napačnim človekom, županovim sovražnikom.

Tekst: S. R., foto Playboy ZDA

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri