Seascape 27 nominirana za evropsko barko 2013

  • 23.08.2012

Testiranje seascape 27, nove lepotice dvojca Hajnšek-Mihelin, za laskavi naziv bo potekalo konec septembra v Southamptonu. Medtem pa so fantje na čelu s Tomislavom Bašićem jadrnico dodobra preizkusili v domačem zalivu in z rezultati  so zelo zadovoljni. Trenutno pilijo zadnje podrobnosti v notranjosti.

(Foto: Jaka Ivanc)

Prvih pet lastnikov je seascape 27 hrab­ro vplačalo do letošnjega 1. marca, preden so videli karkoli oprijemljivega.

No, za pogum so dobili lep popust. Vsi ziheraši boste morali za 27-ico odšteti med 40 in 45 tisoč evri brez davka in jader.

Jamstvo za kakovost ni samo že skoraj 200 prodanih jadrnic seascape 18 (www.seascape18.com), kar je izjemen uspeh (največ jih je šlo v Nemčijo in Francijo, nekaj pa jih pluje tudi že na Japonskem in v Avstraliji), ampak tudi sodelovanje glavnih pri projektu, Andraža Mihelina in Kristiana Hajnška, z najboljšimi, med katerimi so Sam Manuard (mimogrede, med pisanjem tega prispevka s posadko mare.de vodi na regati čez Atlatnik Quebec-St Malo, www.transatquebecstmalo.com), Tomislav Bašić in Gigodesign.

»27-ica je tako kot 18-ica namenjena rekreativcem, ki iščejo najboljši vmesnik za stik z morjem in vetrom. Je pa 27-ica sposobna tudi odprtomorskega jad­ranja. Primer uporabe: zapneš jo za prikolico, odpelješ v Barcelono in greš križarit po Balearih. Ali pa jo daš v zabojnik in pošlješ na Tajsko, kar tudi načrtujemo za konec tega leta,« je za Playboy povedal Andraž Mihelin.

Celoten razvojni proces je pred­stav­ljen na www.gigodesign.com/seascape.

Bravo, fantje!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri