Sanjska Kaja Vidmar - Dekle z naslovnice

  • 27.09.2019

Lepotica, ki smo jo leta 2017 spoznali na naslovnici Cosmopolitana, je zdaj samostojna podjetnica, igralka, ambasadorka in … naše čisto novo sanjsko dekle!

Kaja Vidmar (Foto: (C) Www.Bravnicar.Com)

5 fotografij v galeriji

Kaj zanimivega se ti je pripetilo odkar si bila leta 2017 dekle z naslovnice v Cosmopolitanu?

Naziv Cosmopolitanovo dekle z naslovnice je bil zame odlična odskočna deska in še večja motivacija za vztrajnost in uspešno kariero. Med mojimi večjimi projekti zadnjih let so glavna igralska kot tudi voditeljska vloga v kulinarični humoristični oddaji Čarokuhinja. Prav tako sem postala ambasadorka znamke Champion Slovenija. V zadnjem letu sem tudi nastopila v kar treh videospotih, nazadnje z našim pozitivnim glasbenikom in reparjem Challetom Salletom. Poleg vsega tega je moja strast tudi sodelovanje pri različnih reklamah za tuji trg.

Za kateri del svojega telesa prejmeš največ pohval?

Največkrat za oči in obraz. Predvsem pa ljudje opazijo in pohvalijo mojo energijo. Vsak dan se trudim biti čim bolj pozitivna in razumevajoča do vseh ljudi in situacij v življenju.

Katere tri stvari te na moškem najbolj prepričajo?

Najprej ambicioznost, izjemna vztrajnost, da moški preprosto ve, kdo je, kaj so njegove največje želje ter prioritete. Potem odličen smisel za humor, ker se zelo rada smejim. Zelo pomemben pa je še pozitiven pogled na življenje in ljudi.

Kaj si obetaš?

Trenutno me vesolje kar samo od sebe usmerja v igralske vode in v modeling. Sigurno sta ti dve veji moji najljubši, preprosto sem pred kamero povsem drug človek. Sem 100 % prepričana vase, vem, da je to moja strast, in menim, da imam talent. Kasneje bi se rada osredotočila še na svojo linijo kolekcijo oblačil.

Tekst Darjo Hrib
Foto
Aleš Bravničar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri