Playboyev horoskop za leto 2015

  • 22.01.2015

Veliko je šale in tudi marsikaj resničnega, ko Playboy pogleda v zvezde in razbere tvojo usodo, bralec, za leto 2015. Eno je gotovo: denarja morda ne bo, bo pa seksa čisto dovolj. Za nekatere. Jebiga.

(Foto: Shutterstock)

OVEN

(21. marca–19. aprila)

Ste lani odkrili crossfit in zdaj kar naprej govorite o njem? To nikogar več ne zanima. S tež­njo po nenehni dinamičnosti v življenju vse druge le utrujate, predvsem zato, ker je vaša lenoba pogostejša kot nenehna težnja po novih podvigih. In prav zato, ker ste polni energije in vedno v iskanju nečesa novega, se boste tudi v 2015. težko privadili na resno zvezo.

Izbranki ne utrujajte, da se mora vpisati na pet različnih tečajev, ker je novo znanje nujno in uporabno, saj bi vas lahko še zamenjala za inštruktorja fitnesa. Na drugi strani se vam letos odpira kar nekaj priložnosti, da uničite prav to razmerje, ki ste ga tako skrbno gradili. Vaša težnja po vedno novem vas namreč rada prepriča v skoke čez plot, zato znate na pamet vse telefonske številke okoliških poceni hotelov. Ko se boste nekega dne zbudili ob šefovi ženi, bo čas, da resno prekategorizirate svoje prioritete in včasih izberete razumno odločitev. Nekaj podobnega ste že slišali takrat, ko so vas zasačili med masturbacijo na prijateljevi poroki. Zanikate? Prav, potem pa ste zapeljevali nevesto. Tudi to zanikate? Prav, pa pričo. Ženinovo? Zanikate?

Trmasti na eni strani in hitro zdolgočaseni na drugi ovni radi obračate informacije tako, da se potek dogodkov obrne vam v prid. Pazite, kako se te taktike poslužujete v novem letu, saj ljudje zaradi globalne situacije postajamo previdnejši in zato ne verjamemo vsakomur na besedo. Tako morda v 2015 ne bo več delovalo, ko boste hoteli dekle zvabiti v posteljo z obljubo, da bo dobila 20 centimet­rov in deset vročih rund, na koncu pa prejela deset centimetrov in 20 kratkih vbodov.

BIK

(20. aprila–20. maja)

Ker se tudi v 2014 niste naučili prijaznega pecanja lepih deklet in zato še vedno popolnoma brez takta ogovarjate vse, kar v krilu pridrvi mimo vas, zvezde napovedujejo, da si boste tudi v 2015. še naprej poskušali seksualno življenje bogatiti zgolj s stavkom: »A greva fukat?« Če boste s tem hoteli ujeti dekle, ki je po horoskopu ravno tako bik, vam bo verjetno odgovorila vašemu taktu primerno: »Ne, hvala, že imamo eno rit v hlačah.« Za vse druge pa lahko le upate, da bodo v trenutku vašega pristopa tako omamljene, da jim ne bo uspelo zameriti, in obenem tako obupane, da bodo svoje standarde spustile na raven seksa z bikom.

Kljub vašim nerodnim pristopom pa vam v tem letu seksa ne bo primanjkovalo. Ste vendarle bik, najbolj trmasto astrološko znamenje, in številna dekleta bodo spala z vami že zato, da jih pustite pri miru. In ko se vsi okoli vas sprašujejo, kdo hudiča sploh želi v posteljo s tako arogantno in neotesano osebo, vi odgovor že prav dobro poznate – če ne gre zlepa in z nadlegovanjem, gre pa z denarjem. Se zgodi, da deklet okoli vas ni izstrelilo iz čeveljcev, ko jih je vaše visočanstvo povabilo na onegavljenje? Ni problema – ko bik nekaj hoče, to tudi dobi. Pa četudi bo odštel 150 evrov za hotelsko sobo in 800 evrov za najdražjo kurbo v mestu (se pa čisto solidne pri nas dobi za 600). Seveda ne pozabite naslednji dan vsem prijateljem povedati, da ste fukali in se zagotovo imeli bolje kot oni, neprijetne podrobnosti seveda spretno zamolčite.

Če ste se v 2014. znebili katere od neštetih odvisnosti, smo prepričani, da imate za 2015. že pripravljene vsaj tri nove. Videoigre? Alkohol? Cigareti? Droge? Hrana? Čivava? 2015. je odlično leto za reševanje novih odvisniških težav v vašem življenju. Ker vas vsak interes zasvoji in ste prepričani, da se morate zanj ubiti (služba, hobi, šport), ne pozabite tu in tam preveriti ravni holesterola v krvi. Zna biti, da se organizem ne strinja z vašimi prepričanji.

DVOJČKA

(21. maja–20. junija)

Žal vas moramo obvestiti, da ne boste izpolnili niti ene novoletne obljube,

ki si jo boste zadali do konca tega leta. Ampak nič zato, vaša shizofrena narava vas bo tudi v 2015. vodila v prepričanju, da počnete vse prav. Svetujemo vam, da skrbno čuvate tiste štiri prijatelje, ki še tolerirajo vašo nepredvidljivo naravo, nenehno spreminjanje odločitev in kronično zamujanje, ker vam moramo razkriti, da se samo vam zdi takšno vedenje skrivnostno in ljubko.

Obenem lahko letos pričakujete veliko zanimivih ljubezenskih avantur. Ni nujno, da se bodo vse končale v postelji, ker si tudi med igro flirtanja vsaj petkrat premislite, kaj bi v resnici radi, in se na koncu odločite za nekaj popolnoma drugega. Bodo pa zato vaše zgodbe iz spalnice toliko bolj zanimive. Ker ste tako zelo lačni pozornosti, se radi prepuščate ljudem, ki vas pecajo, zato se boste tu in tam zbudili ob osebi, ki v običajnih okoliščinah nikakor ni vaš tipični izbor. Naj vas to zaskrbi le, če ste s tem podvigom (spet) prevarali obstoječo partnerico – sicer pa le zarežite novo črtico v posteljni vzglavnik in s pokončno držo odkorakajte naprej v življenje.

Še prijateljsko opozorilo: ko se boste podajali na lov za seksualnimi partnericami, bodite previdni, da se ne zapletete s kakšno tatico ali celo morilko. Ste namreč nadvse naivni in zato vas ljudje radi izkoriščajo. Preden tisto potetovirano, do skrajnosti pijano in v usnje s špicami odeto dekle, ki ste jo spoznali, ko ste šli scat v temno ulico, povabite domov, raje dvakrat premislite. In ker se boste nemudoma prepričali, da je zgolj večplastna umetnica, za mnenje potem vprašajte še prijatelja.

RAK

(21. junija–22. julija)

V letu 2015 boste morali končno izplavati iz sanjskega sveta in se soočiti s kruto realnostjo. Razumemo, da si samo želite mirno družinsko življenje, in razumemo, da zadnjih pet let verjamete, da to tudi živite. Ampak poglejte še enkrat – morda se vam žena že goni s sosedom, in če ima vajin drugi otrok barvo las, ki ni niti vaša niti njena, morda to s sosedom traja že dlje časa. Preprosto ni pravično, da bi vas žena karkoli drugega kot oboževala, saj ste raki naravnost fantastični družinski partnerji, le prehitro se ujamete v idilo družinskega življenja in pozabite, da ženske še vedno hočejo predigro in da spanje v žlički ni isto kot seks.

Če ste med tistimi raki, ki si v 2015 želijo ujeti novo nevesto, ker jih je žena dvakrat prej ali prevarala ali pa se jih naveličala, vam svetujemo le, da si za naslednjo partnerico izberete žensko, ki je prav tako vodno znamenje (in si z vami deli obsesijo s konceptom idiličnega družinskega življenja) ali pa podpišete vodotesno predporočno pogodbo.

Nekaj malega se svetlika tudi na poslovnem področju! V 2015 se vam obeta kar nekaj možnosti za dodaten zaslužek, kar vas verjetno niti ne preseneča. Imate izjemen nos za dobre posle, a se vam bodo nekateri izmuznili, če se boste v poslovnem svetu še naprej vedli kot robotiziran tolovaj, ki meni, da je v poslu vse dovoljeno. Nadaljujte tako in morda vas bodo še pred koncem 2015. potegnili iz Ljubljanice. Ne, umetno dihanje prostovoljne gasilke ne bo pomagalo.

LEV

(23. julija–22. avgusta)

Levi ste znani po izjemnem šarmu in živalski privlačnosti, zato vam seksa na manjka tudi, če sicer niste videti kot maneken. Pri tem vam pomaga tudi nič kaj prikrito dejstvo, da ste po duši neutolažljivi romantiki, kar še hitreje omehča kolena mimoidočim bambinam. Na žalost pa se takšen uspeh pri nasprotnem spolu potem odraža tudi v nadležno zatečenem egu in prepričanju, da vam za seks res ni treba narediti čisto nič. Niti skočiti pod tuš. Ali pa si redno umivati zobe.

Še na eno malenkostno napako vas moramo opozoriti – četudi je vaš šarm nadvse mikaven, včasih malce preveč govorite. Se vam je morebiti že zgodilo, da ste v klubu pobrali dekle, jo pripeljali domov, potem pa sta se vso noč samo pogovarjala? Ostanite fokusirani na najbolj bistvene želje v življenju, saj vam leto 2015 prinaša veliko priložnosti, ki pa jih boste vse po vrsti zamudili, če boste s svojim egom na lastna pleča prelagali vse odgovornosti, ker ne verjamete, da je lahko še kdo drug tako izjemen in odličen v opravljanju teh stvari kot vi. Tudi v poslu.

Če ste brezposelni ali razmišljate o zamenjavi službe, vam v 2015 dobro kaže v trgovini. Tako pravijo zvezde, ne mi, da ne bo pomote! Levi ste odlični v prodaji, ker znate nabijati in nabijati in nabijati in na koncu lahko še tetraplegiku prodate mrežaste nogavice. Uporabite to sposobnost in namesto tega, da do smrti dolgočasite svoje zmenke, raje postanite vrhunski zavarovalniški agent ali prodajalec avtomobilov.

DEVICA

(23. avgusta–22. septembra)

Vaša organiziranost, temeljitost in pozornost vas bodo vodili k varnemu seksu tudi v 2015. Če je kdo spodoben v popolni temi opaziti, da kondom ni vakuumsko zaprt v ovitku, ste to zagotovo vi. In prav je tako, saj sta kakovost spermicida in neoporečnost kondoma nadvse pomembna, da se vam ne podrejo za 20 let vnaprej izdelani načrti.

Žal pa vas bodo prav te lastnosti tudi omejevale pri vsakršnem seksualnem avanturizmu. Praktičnost in racionalnost lahko začneta vašo partnerico, še posebej, če je odprta za kakšno bolj umazano spolno prakso, hitro dolgočasiti. Razumemo, da če se ona stegne, da bi malce pošarila tam, kamor sonce zelo redko posije, vi to razumete kot absolutno nedopustno prekoračitev tradicionalnih seksualnih praks, ki se jih vestno držite, že odkar vam je sosedova hčerka pustila, da jo potipate pod majico. Po drugi strani pa se lahko v takšnem primeru preprosto prepustite toku dogajanja – če gre vse skupaj predaleč in se počutite oskrunjenega in zlorabljenega, se le zavlecite k sposobnosti prepričevanja. Kajti če kdo lahko postane prostitut in obenem glasno trdi, da je še vedno devica, ste to prav – device. Zato verjamemo, da boste znali celoten dogodek predstaviti popolnoma drugače, kot se je pripetil, s tem pa o svoji nedo­taknjeni popolnosti prepričati vsaj samega sebe, če ne tudi drugih okoli vas.

Če vas bo obsedenost s čistočo in redom v 2015. vseeno držala stran od seksualnega avanturizma, pa boste kljub temu znali še naprej uživati v vseh drugih lepotah življenja – počitku, pivu, soncu, sprehodih. Včasih lahko na te dejavnosti popolnoma samoiniciativno povabite tudi kakšnega prijatelja ali seksi sodelavko – ker ni treba, da se tudi čez leto 2015 pre­bijate s prepričanjem, da morajo vedno drugi klicati vas.

TEHTNICA

(23. septembra–22. oktobra)

V letu 2015 je čas, da se dokončno le odločite, v kakšno zvezo se boste spustili z dekletom, ki že od 2009. čaka, da jo boste vendarle obvestili, ali sta par. Neodločnost bo morala stopiti na stran in dati prednost vaši razumski naravi, da boste lahko uvideli, da živeti na meji med eno in drugo opcijo ne vodi nikamor. Pri tem seveda opozorite izbranko, da boste, če bo šla vajina zveza v nekaj resnega, večino časa vztrajali, da se vas hvali in obožuje, sicer se boste od jutranje kave do večernega tuširanja počutili kot prebičan mučeniki, ki se dan za dnem trudi za nič.

Če ste še samski, lahko letos računate, da boste mnoga dekleta privlačili predvsem z jasno izraženo umetniško žilico, smislom za slog in neverjetnim šarmom. Nekoliko bodite pazljivi, da se na vse te vaše čudovite vrnile ne bo ujela ženska tehtnica, ker vam ne bo dala, dokler je ne peljete na romantično večerjo v najdražjo restavracijo, ji kupite nakit, zamenjate religijo, politično prepričanje in navadne rjuhe s svilenimi. To pa so hudo velike zahteve, saj ste bolestno varčni. Menda še celo s spermo! Hej, tako se govori, tega ne trdimo mi. Če pa se vse­eno ujamete s tehtnico, izkoristite skupno ljubezen do miru, tišine in harmonije – zagrozite ji, da boste, če vam ne bo dala še ta večer, na ves glas nažigali harmonikarsko oddajo Slovenski pozdrav.

Obenem boste v 2015. še vedno lahko uživali tudi v najljubših hobijih: notranjem oblikovanju, kadar kdo drug plača za pohištvo, v obiskovanju koncertov, kadar dobite brezplačne karte, in v slastnih večerjah, kadar jih časti kdo drug.

ŠKORPIJON

(23. oktobra–21. novembra)

Dragi škorpijoni, le kako naj vam ne zavidamo. V 2015 se vam spet obeta več seksa, kot kateremukoli drugemu astrološkemu znamenju. Deloma tudi zato, ker se večina vaših zmenkov konča s seksom, pa če to druga oseba hoče ali ne. Vaša nenasitna strast in neskončna želja po seksu vas bosta tako še naprej vodili do izjemnih seksualnih zgodb, ki se jim bodo čudili tako vaši premnogi sovražniki kot tudi oba vaša prijatelja. Z njima boste prav tako hoteli seksati – če seveda še niste. Pravite, da sta ženskega spola? No, prav.

Kljub temu ohranite budno oko nad težnjami, da v marsičem radi pretiravate – tako v seksu kot tudi pri alkoholu, drogah, slabih šalah in zadolževanju. Denarja, ki ga nimate, preprosto ne morete zapravljati, ne glede na to, kolikokrat ste fukali z bančno referentko, ki vam – zaradi seksualne onemoglosti ali pa zaradi strahu pred očitnimi znaki, da ljubite sadizem – še kar odobrava potrošniške kredite. Tudi popivanje se lahko kdaj konča takrat, ko zmanjka pijače v steklenici, in ne vedno takrat, ko vas kdo pobira iz jarka ob cesti, medtem ko mu vi šepetate v uho, da ste pijanosti navkljub temu pripravljeni za seks.

Po naravi ste intelektualno nadvse radovedni, zato radi eksperimentirate z novim. Ker ste seksualno do danes izkusili že vse, od skupinskega analnega seksa do erotično stimulativnega davljenja, ste v 2015 zreli, da poskusite še pravo monogamno zvezo. O tem sicer tiho sanjate že kar nekaj let, vse odkar ste bili nazadnje v zvezi s čudovitim dekletom, ki vam je še danes ni uspelo popolnoma preboleti. Ampak to je bilo razmerje, ki ste ga preprosto morali končati, saj vas izbranka nekega jutra ni pozdravila z nasmehom in prijaznim dobro jutro. V letu 2015 je čas, da se končno le premaknete naprej. Najdite si že novo.

STRELEC

(22. novembra–21. decembra)

Ste zagret optimist, novoletne zaobljube ste najbrž spisali že avgusta 2014 in ste komaj čakali, da se je novo leto končno začelo, da boste do konca januarja že uresničili vsaj pet osebnostnih izpopolnitev. Letos se vam obeta trajna, zdrava in funkcionalna zveza z izbranko, ki bo za vas popolna domala v vsakem pogledu – razumela bo vaš smisel za humor, navdušena bo nad vašo ljubečo toplino, hvaležna bo za vse vaše romantične vzgibe. Le kaj gre lahko narobe?

Tja, seveda se zavedate, da gre lahko narobe čisto vse. To potrjuje vaših preteklih sedem 'resnih' razmerij, v katerih ste se vsakič znova prepričali, da se še niste pripravljeni vezati. Predati se enemu človeku je za vas tako nepredstavljiva misel, da vam že ob sami misli začne zmanjkovati zraka in začutite rahlo vrtoglavico. »Kaj pa, če mi kakšna huda bejba reče, da bi rada seksala z mano, jaz pa sem zaseden?« je vaše večno vprašanje, ker se neznansko bojite, da boste s predanostjo eni zvezi zamudili naslednji najboljši fuk. Obstaja velika verjetnost, da tole berete v izolaciji od družbe, ker ste se odločili za dva tedna izklopiti vse telefone in se zapreti v temno stanovanje, da se izognete dekletu, ki vas je vprašalo, ali bi na­slednjič, ko seksata, prespali pri njej. Ne pozabite nahraniti mačke.

V 2015 boste lahko ta svoj strah pred trajnim razmerjem premagali – samo zateči se morate k svojemu že omenjenemu optimizmu in verjeti, da razmerje ni enako kot zaporna kazen v slavni Puščavi. Sicer pa – ne morete še enega leta preživeti z vednostjo, da je vaše edino resno razmerje bilo le z ruleto v igralnici v Kranjski Gori, kjer ste se pet let prepričevali, da absolutno nimate odvisniških težav z igrami na srečo.

KOZOROG

(22. decembra–19. januarja)

Če boste v letu 2015 za trenutek odložili delo (ali se za trenutek prenehali pretvarjati, da veliko delate), boste morda celo doživeli seksualno izkušnjo nekje do tja do pozne pomladi, če ste samski, pa nekje do jeseni, saj bo dekle, ki se vam bo celo upalo približati, potrebovalo približno pol leta do osem mesecev, da vsaj malo skrha vašo do zadnje podrobnosti optimizirano fasado in se prebije do resničnega človeka, ki se skriva zadaj. Če se to vendarle zgodi, ne pozabite storiti istega, kot ste storili v zadnjem resnem razmerju – govorite čim več šal, da ona ne bi ugotovila, kako dolgočasni ste v resnici.

Naj vas ne skrbi – to dolgočasje je v bistvu le vaša predanost tradicionalnim načelom, ki jim drugi ljudje sicer ne sledijo že več kot 100 let, se pa lahko tu in tam še zdijo simpatična, celo romantična. Še zlasti, če radi pecate starejše ženske, ki jim je ta sistem razmišljanja nekoliko bliže kot današnjim dvajset-in-nekaj-letnicam, katerih pozornost ne zdrži dlje od meter in pol velike izložbe.

V 2015. boste morali biti nekoliko pozornejši tudi na svoje zdravje. Čeprav ste si življenje uredili čisto po svojih merah, bi zna zaradi potlačenih čustev lahko zafrknil stres, saj ste se v konfliktih nesposobni razjeziti ali karkoli zameriti – nasprotno, ljudi, ki vas razbesnijo, še naprej obdržite v življenju, le svoj interni termostat znižate za 50 stopinj vsakič, ko pridejo v vašo bližino. Brez ustreznih ventilov pa se zna nabiranje takšnih emocij manifestirati v kakšni srčni aritmiji ali napadih tesnobe.

Poznavalci horoskopov radi trdijo, da ste kozorogi strastni ljubimci, ko enkrat popustijo vaše zavore, a ker se to domala nikoli ne zgodi (je le treba vedno skrbeti za popoln zunanji videz, mar ne?), vam svetujemo, da tu in tam vseeno spijete kakšen viski ali pokadite kakšen džojnt, da bodo tisti okoli vas vsaj enkrat v 2015. videli, kako je, če se kozorog malce sprosti.

RIBI

(19. februarja–20. marca)

Če ste si končno le opomogli od prepira, ki ste ga imeli s svojo bivšo nekje leta 2006 in se potem naslednja leta kujali v užaljenosti, potem ste vsekakor godni, da z odprtimi rokami (in vsem ponotranjenim strahom pred ponovnim oskrunjenjem svojih delikatnih čustev) zajadrate v pestre seksualne pustolovščine, ki vam jih pripravlja leto 2015. Pri tem imejte v mislih le eno: ne pričakujte, da vas bo dekle po čisto vsakem seksu pohvalilo, potrepljalo po rami in se vam zahvalilo za vse storjeno. Številna med njimi namreč ne bodo že po prvem zmenku dojela, da vas je treba pohvaliti za vsako malenkost, ker se sicer kujate kot užaljen cucek.

Pri tem naj vas opozorimo, da pri svojih seksualnih avanturah v 2015 ne smete pozabiti na ljudi okoli sebe. Četudi se vam zdi, da lahko vse leto preživite med rjuhami z lahkimi dekleti, če so le plačani vsi računi, morate vedeti, da ljudje okoli vas niso istega mnenja. Ker se radi na glavo vržete v nove stvari, potem ko se po desetletjih stagniranja le prepričate, da so spremembe tu in tam mogoče potrebne, sprejemajte te v 2015 po pameti. Saj veste, kar boste nespametno osemenjevali marca, boste morali potem žeti na koncu tega leta.

Na poslovnem področju zvezde pravijo, da vas moramo nujno opozoriti na spremembe, ki jih morate letos uvesti, da se nestrinjanja ali nezadovoljstva z nadrejenimi ne bodo nadaljevala. Naprej je tule prvo razodetje: vaš nadrejeni v bistvu niti ne ve, da ste nezadovoljni. In drugo razodetje: vloga mučenika, ki se odreka vsemu in na drugi strani sprejema bremena, ki mu jih niti ni treba, vam ne bo prinesla dodatnih zahval. Raje kdaj recite ne – zdravje vam bo hvaležno.

TEKST Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri